Bine ai venit 2017!

Este 1 ianuarie, ora 8 dimineata, Bucuresti. Bine ai venit 2017! M-am trezit prima si e liniste deplina ca-mi aud gandurile, o liniste pe care doar in prima zi din an o simti. Nu e zapada si se vad raze de soare. Savurez cafeaua calda. S-a auzit un “mama”…Am revenit.
Intre timp s-a facut 8 jumate, am alaptat un pic pana a adormit Mia si m-am intors la gandurile mele, ganduri de inceput de an cand nu-mi propun rezolutii, nu-mi fac liste sau biletele, nu-mi stabilesc dead-line-uri pentru obiective materiale. Am invatat ca bogatia unui om nu se masoara-n lucruri si-mi doresc din suflet ca 2017 sa fie un an bland, cu rabdare si multa iubire. Nu doar iubire pentru copii si familie ci multa iubire si respect de sine, daca ai macar putin din aceste doua atunci esti mai bun si pentru ceilalti din jurul tau.
Imi doresc sanatate sa avem cu totii, renunt in a-mi mai propune sa slabesc sau sa nu mai mananc dulciuri, sau sa fac sport pentru ca nimic nu s-a indeplinit pana acum. Dar da, imi doresc sa am copii sanatosi, veseli si sa ne umple inimile de fericire. Imi doresc ca barbatul vietii mele sa fie la fel de rabdator si sa ma iubeasca neconditionat, cu bune si rele, in continuare. Nu-mi mai propun ca anul acesta ne vom lua casa sau ca ne vom lua caine, sunt sigura ca acestea vor veni pana la urma dar cu rabdare si impacare. De fapt nu-mi propun nimic verbal sau in scris, vreau doar sa ma inteleg mai mult pe mine si sa ma pretuiesc putin mai mult. Asa cum bine zicea Miruna, cred de cand ma stiu in puterea lucrurilor nespuse desi de cele mai multe ori am uitat-o.
Imi doresc ca 2017 sa-mi aduca mai multa blandete, rabdare si iubire.

Ramai cu bine 2016, bine ai venit 2017!
Va pup pe toti!

calendar2017

Din acest calendar parca m-as privi pe mine, Eva sunt eu cand eram mica, cu privire albastra patrunzatoare, stie tot.

Calendarul este primit cadou de Craciun si este realizat de CreaPrint din Focsani.

2 comments on “Bine ai venit 2017!”

  1. Roxana says:

    La ora 4.10 pm, Deva iti doresc un an frumos, bucurii si sa nu te abati de la cele propuse.

  2. Laura says:

    Roxana, un an nou minunat cu bucurii sa aveti si voi. La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *