Cabina de stil: pantalonii de trening

Primăvara aproape că se simte în aer. Cel puțin în București. Soarele mă face să visez la plimbări mai lungi îmbrăcată frumos. Sau dacă nu am timp de plimbări fără copii și câine după mine, măcar îmi clătesc ochii pe net.

Dar fiți atenți, în acest weekend am Love Yard Sale. Dacă vă faceți plan să veniți la târg, voi cu ce vă îmbrăcați? Și de fapt, voi cum vă îmbrăcați când ieșiți în weekend afară fără vreo țintă anume? Chiar și cu copiii după voi.

Eu prefer îmbrăcămintea comodă indiferent unde mă duc și indiferent dacă am copiii cu mine sau nu. Îmi place să am lejeritate, să nu fiu încorsetată de vreo haină mai strâmtă sau de vreun toc.

Așa că azi mă gândeam să vă propun un outfit cu pantaloni de trening.

Un outfit cool și comod.

Ce spuneți?

Pantalonii de trening integrați într-o ținută stylish nu mai sunt o noutate, știu. Dar în continuare se poartă iar mie îmi place.

Integrați în ținute lejere până la capăt.

Integrați în ținute semilejere, cu toc.

Și, poate vă întrebați, bine, dar unde merg eu așa? Sau unde găsesc eu piesele acestea?

Răspunsul meu la ambele întrebări este: Love Yard Sale.

Și nu glumesc.

  1. Veniți într-o plimbare în zilele când are loc una din edițiile târgului. Aici expozantele se îmbracă fain și vă puteți inspira și voi sau ele de la voi.

  2. Aici puteți găsi oricând piese pe care nu le găsești în magazine, inclusiv pantalonii – piesa de bază din acest outfit de azi.

Bun, deci duminică, pe 24 februarie, vor fi de vânzare pantalonii din outfitul de mai jos. Sunt Adidas, sunt cu flori și sunt funky.

Am făcut 3 colaje cu 3 outfit-uri.

1.   Outfit din produse care vor fi la târg în acest weekend. TOATE. Prețurile eu încă nu le știu pentru că fetele îmi trimit doar poze și, de multe ori, nici măcar ele nu știu exact cu cât le vor vinde. Oricum se poate negocia.

2.   Outfit combinat cu 2 articole – pantalonii și geanta oversize – ce vor fi de vânzare în acest weekend.

3.   Outfit stylish din care doar pantalonii vor fi de vânzare duminică, pe 24 februarie.

 

Eeeei, ce părere aveți? Voi ați purta pantalonii de trening într-o ținută semiserioasă și elegantă?

Eu, DA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *