Când în curtea ta se vând genți Vuitton și jachete Oianu nu are cum să nu-ți salte inima de bucurie

Duminică, 19 august, Love Yard Sale pe la 17.45.

Strângeam și adunam ce mai rămăsese pe standuri. Mai eram eu și câteva fete. Cu o jumătate de oră mai devreme ne răpăise ploaia serios și eram murate toate, și hainele de pe noi, și cele de pe standere. Cătă plecase și rămăsesem cu gândurile mele.

Deodată, în fața mea apare motivul țesut al unei jachete create de designerul român Adrian Oianu, jachetă ce fusese adusă de vânzare la ediția lunii august (18-19). O ochisem pe la prânz, o pozasem, o probasem atât eu cât și multe alte vizitatoare. Știți, genul ăla de piesă/surpriză faină de la Love Yard Sale.

 

 

Cum a ajuns o jachetă de designer român la mine în cuier

Ridic ochii și aud ca prin vis: „Știi, jacheta aceasta e a ta. Se pare că nu și-a găsit azi purtătorul și cred că vrea la tine, ți-o dăruiesc cu mare drag”. În fața mea stătea una din fetele participante de la această ediție, cu un zâmbet larg pe chip și cu jacheta în brațe.

După ce-mi revin din șoc – nu știu dacă știți, dar o astfel de piesă de-a lui Oianu costă în jur de vreo 700 lei – îi mulțumesc atât pentru cadou cât și pentru participare și o felicit pentru hainele frumoase pe care le-a avut de vânzare.

Mi-a părut într-un fel rău că această jachetă nu-și găsise partener cu care să plece acasă dar se pare că mă voia pe mine. Jacheta a aparținut unui om minunat, cunoscut, un sportiv de performanță, olimpic chiar, căruia nu-i pot divulga numele acum.

O geantă Louis Vuitton dorită și râvnită

Ce vreau eu să spun este că, de-a lungul celor 3 ani, de când organizăm frumosul Love Yard Sale, am auzit și ascultat multe povești frumoase despre lucrurile aduse de fetele expozante la vânzare. Acesta a fost, de altfel, și principiul care a stat la baza filozofiei târgului.

O altă poveste care mi-a plăcut când am auzit-o include o geantă Louis Vuitton.

La ediția din 28-29 iulie a acestui an, am avut o participantă care a avut lucruri alese pe sprânceană, vă jur. Nu știam nici la ce să fac poze mai întâi. Lucruri de brand, de case mari, în stare excelentă, de care hotărâse să se despartă.

 

Interesantă este istoria uneia din gențile aflate pe masa de care vă spun. O geantă Louis Vuitton, printre primele genți cumpărate din Italia, de care Peggy, participanta de care vă spun, s-a despărțit cu greu. A fost o geantă scumpă chiar și cu discount, cumpărată acum 8 ani, dar căreia i-a sosit timpul să meargă la altcineva. Piesa a vândut-o în cadrul Love Yard Sale, de altfel primul articol vândut la târg, cu 500 lei.

În imaginea de mai jos puteți observa fericita purtătoare a genții Vuitton pe care și-a cumpărat-o de la Love Yard Sale.

În cazul în care vă întrebați, următoarea ediție Love Yard Sale va fi pe 8 și 9 septembrie.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aștept să dați subscribe la newsletter pentru a afla primii noutățile. Vă invit să dați LIKE și paginii fb a blogului stil de mamă, adică AICI.

4 comments on “Când în curtea ta se vând genți Vuitton și jachete Oianu nu are cum să nu-ți salte inima de bucurie”

 1. Cristiana says:

  Au fost super ofertele, multumesc pentru pont 🙂

 2. Laura says:

  Cu alte cuvinte te aștept la târg? 🙂

 3. Ada says:

  Am ochit si eu jacheta, si o prietena. Nu suntem aceeasi marime, dar niciuneia nu ni se potrivea. Era clar pt cineva mai inalt, noua ne ramanea o cocoasa de toata frumusetea de la atata sugrumat+ indesat.
  Fain ca si-a gasit purtatorul.

 4. Laura says:

  Mă bucur că ați venit la târg. Vă mai așteptăm și la alte ediții, la fel de frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *