10 idei de cadouri năstrușnice pentru bărbații din viața noastră

Recunosc, mereu sunt în pană de idei atunci când vine vorba de alegerea cadourilor pentru bărbați, începând cu tata, fratelo și până la iubit.  Niciodată nu sunt foarte sigură că ce-mi place mie place și celuilalt, nu contează că îi știu gusturile foarte bine, de fapt atunci parcă uit tot ce trebuie să știu despre ei. Vin sărbătorile astea frumoase dar pentru mine epuizante din acest punct de vedere.

Acum închid ochii și fac un exercițiu de imaginație. Mă focusez pe “soț”, la ce îi place, la ce are nevoie, la ce i-ar plăcea lui să primească de la mine. Sunt blanc total. Voi ați pățit? Nu vreau să fie nici ceva foarte scump, dar nici ceva ieftin, vreau ceva cu care să-l surprind dar vreau să mă asigur că-i și place. Mereu întreb prietene/colege ce iau la consorții lor, măcar mă mai inspir. În acest an mi-am propus să le-o iau înainte.

Mai jos, am, făcut o selecție de câteva produse năstrușnice dar ingenioase de cadouri pe care le propun eu pentru bărbații din viața noastră. Unele sunt puțin mai dificil de procurat dar nu imposibil. Comenzile pe Amazon sau Etsy au devenit ceva obișnuit și la noi în România.

Jachetă Adidas Originals 60 euro la reducere pe Yoox.

Mă știți că sunt fan produsele Adidas Originals iar aceasta este perfectă pentru un bărbat care nu e neapărat leșinat după acest brand. Nici nu are floarea pe spate, negru e culoarea majorității bărbaților așa că e un cadou fain, părerea mea. Desigur, nu e nici ieftin dar așa e Adidasul.

Cafea râșnită și ambalată handmade la 10 euro de pe Etsy.

 

Am dat peste acest minunat cadou care nu e nici scump și e ceva cu adevărat special. Mmm, să primești așa cadou cu miros de cafea la propriu mi-ar plăcea și mie. Mi se pare un cadou foarte drăguț și ingenios.

Șosete vesele de la Happy Socks – 129 lei cutia de pe epantofi.ro.

Acum îmi vine în cap cap nepotă-miu căruia i-am adus într-un an șosete de la Happy Socks și mi-a răs în nas că el poartă șosete serioase nu cu imprimeuri cu desene. În continuare eu cred totuși în această idee. Faptul că vin într-o cutie face cadoul și mai atractiv. Beatles, yeah.

Curea de piele pentru aparat foto la 24 euro de pe Etsy.

Da știu, e desuet aparatul foto de vacanță, acum toată lumea e cu smart phone. Dar poate că mai există nostalgici cu aparate foto, plus că e un gest hipsteresc să asortezi și o curea de piele handmade la cameră. Cool, nu?

Cană de încălzit gogoși – 30 dolari de pe Amazon.

Doamne, asta-mi place mie! E un guilty pleasure, clar. Eu nu aș putea să-i fac cadou așa ceva soțului pentru că la el cafeaua e un ritual care include doar tutunul și liniștea.

Suport reciclat pentru tabletă – 190 lei de pe Breslo.

Iată ceva cu adevărat ingenios: un suport pentru tabletă realizat din componente reciclate de calculator. Cât de actual și cât de original. Prețul nu este tocmai mic dar pentru cadou e o idee minunată, eu cred că bărbații ar fi încântați.

Proiector pentru smartphone – 32 dolari de pe Amazon.

Ziceți voi că nu e wow? E un cadou deosebit și util, un device cu ajutorul căruia poți vedea tonele de poze din telefon mărite de 8 ori pe un perete din cameră. Poți transforma timp de calitate împreună cu familia.

Săpun pentru telefon – 50 dolari, tot Amazon.

Un cadou pentru germofogi, clar. Acest săpun de sterilizat telefonul și/sau tableta intră în categoria dubioșenii. Ce idee nebunească și totodată faină pentru un cadou. Desigur, este ideală pentru acei bărbați, mai ales care sunt și tați, disperați cu igiena, care șterg clanțele de la uși în urma musafirilor. 😀

Brățară “ceas” din lemn și piele la 125 lei de pe Breslo.

Un cadou inedit, un ceas din lemn și piele cu mesaj. De fapt e mai mult o brățară dar atât de actuală și potrivită pentru cuplurile cu copii mici, mai ales.

Pungă reciclabilă pentru prânz – 35 dolari, Etsy.

Ultimul din listă dar și unul din cele mai drăguțe cadouri este această pungă reciclabilă pentru pachețelul de prânz. Al meu iubit nu-și ia mâncare de acasă, mai degrabă eu sunt aia. Dar pentru acei bărbați, care preferă să mănânce orice numai fast-food nu, această pungă este un cadou stilat. Adică ce poate fi mai drăguț decât să-ți vezi colegul de serviciu că vine cu o așa pungă cool din care își scoate sandwich-ul? Place, place.

Am adunat 10 idei de cadouri năstrușnice sau mai altfel pentru bărbați. Idei de cadouri pentru toate tipurile de bărbați, cadouri simbol sau cadouri consistente. Vouă vă place ceva din ce am selectat eu aici? Ați face cadou din ceva de aici?

Dacă v-au plăcut aceste idei din articol vă invit să mai treceți pe aici, puteți să vă și abonați la newsletter și puteți chiar să și dați like paginii de facebook a blogului, adică AICI.

5 comments on “10 idei de cadouri năstrușnice pentru bărbații din viața noastră”

 1. Nico says:

  Daa, imi plac mult ideile tale si chiar cred ca cineva va primi un set de sosete simpatice. Super sugestiile! Multumesc!

 2. Laura says:

  Și mie îmi plac șosetele :))) Sper să-i placă cadoul tău. Dar și cana aia de încălzit gogoși, yammi!

 3. Ce simpatica e brățara ceas! Șosetele mi le-aș comanda pentru mine!

 4. Laura says:

  Dragă, Alina, mulțumesc că ai trecut pe aici și sper să te inspire propunerile mele.

 5. foarte faine propunerile. multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *