Ce-am făcut în ultimul weekend înainte de grădiniță

Azi e toamnă, azi e prima zi de școală și grădiniță. Facebook bubuie numai pe aceste teme. Eu vin și vă povestesc ce am făcut în ultimul weekend înainte de grădinița lui L cel mare. Mai precis sâmbătă, pentru că duminica a fost zi de roboteală prin casă.

Am început ziua cu un mic dejun bun-bun, o cremă din iaurt, avocado și banane, în care am adăugat niște cereale, un mixt luat de la Naturalia, foarte bun la gust. Totul decorat cu feliuțe de banane. Și pentru că ploua, am purces către lansarea cărții Prințesei urbane, de la mall Promenada. Acolo am descoperit nisipul kinetic, cu care erau prezenți cei de la Merlin. Fetele au mâncat ceva de la standul Baby Fresh Food, iar eu am ascultat-o puțin pe Andreea Marin vorbind despre cartea “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”.

După-amiază am dat o tură în parcul Carol unde erau expuse autovehicule de pompieri Smurd și unde se făceau chiar și demonstrații. Încă nu am găsit cu ce ocazie se întâmpla asta dar voi afla.  Am studiat cu atenție toate mașinile, fetele au călărit motocicletele, apoi am urcat la foc unde se schimba și garda.

A fost o zi plină și frumoasă.

Bubu_motor fetele mic dejun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *