Password: pantofii care îți aduc lumea la picioare

LE: Vin cu vești triste. Acum am citit la Liana (avetisiperoz.ro) exact despre pantofii Paulei, doar că nu ceva prea plăcut. Liana a avut răbdarea sau curiozitatea să se documenteze mai bine și se pare că modelul Minion e copiat 100%. Mare, dar mare păcat! Eu am să las totuși articolul aici, însă cu această rezervă, din păcate. Și așa mi se demonstrează ce scriam eu acum o mie de ani, că în această industrie se fură la greu. Un articol din 2009 AICI.

Pe Paula Negrea o știu de acum 6 ani când mi-a lăsat un mesaj frumos pentru sufletul meu. Ulterior ne-am cunoscut, ne-am intersectat la câteva evenimente apoi eu am dispărut de pe scena mondenă, odată cu copiii. Dar pe Paula am continuat s-o urmăresc pe pagina ei de FB, unde scrie lucruri senzaționale despre orice dar mai ales despre cel mai râvnit obiect al femeii: pantoful. Iar cel mai nou proiect al ei face vâlvă în online, este vorba despre Password, lumea la picioare, o lume plină de pantofi, un proiect 100% românesc. Și nu orice fel de pantofi ci din aceia pe care ți-i poți face cum dorește inimioara fiecărei femei…sau bărbat. Adică la comandă.

Povestea e frumoasă, modelele sunt superbe, fotografiile reușite, site-ul lesne de navigat, deci nu vă rămâne de făcut decât să poftiți la cumpărături, pentru că, așa cum spune și Paula, trebuie să repetați: “MERIT PANTOFI NOI : )”

Toate detaliile și modelele le găsiți AICI.

Mai jos sunt modelele care-mi plac mie cel mai mult.

IMG_0759 IMG_0819 IMG_0920 IMG_9546

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *