Ce photoliu meu!

Da, poti avea un punct de atractie in spatiul/habitatul tau, oricare ar fi el, printr-un fotoliu personalizat, asa cum ti-l doresti, desigur in oaresice limite…poti schimba doar culoarea scheletului de la fotoliu si desenul tapiteriei  Cei care l-au creat sunt www.photoliu.com, prea multe nu spun despre ei, dar poti afla mai multe detalii daca-i suni. Mie-mi place.


0 comments on “Ce photoliu meu!”

 1. Laura Lungu says:

  Buna ziua,

  In primul rand,as vrea sa va multumesc pentru articol si pentru atentia pe care ne-ati acordat-o.
  In al doilea rand,as vrea sa va mai povestesc cate ceva despre noi si al nostru photoliu.Personalizare photoliului nu cunoaste limite,avem mai multe modele de rame,facem scaune,fotolii,divane,canapele,orice va coace imaginatia.Pictam pe ele tablouri vestite,caricaturi,portrete,absolut orice iar gama de culori a ramelor este nesfarsita.
  Despre noi putem spune ca formam o echipa mica-mica de 3,compusa din 2 fete si un baiat cu varsta maxima de 23 ani.
  Daca vreti sa ne cunoasteti mai bine,va invitam pe pagina noastra de facebook,unde gasiti orice noua activitate a noastra,poze,pe noi si pe toate fotoliile pe care le-am facut pana acum
  (linkul este: http://www.facebook.com/pages/wwwphotoliucom/97473341132?ref=ts#/pages/wwwphotoliucom/97473341132?v=wall&ref=ts ).Speram sa deveniti fani cat mai curand!

  Multumim inca o data,
  Intreaga echipa Photoliu,
  Arthur,Irina si Laura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *