Curs de stilism si fotografie de moda by RFB

Acum 2 minute am primit un mail de la Roxana cu un anunt foaarte interesant: RFB organizeaza, in premiera pentru RO, un curs de stilism si fotografie de moda. Mi se pare o idee extraordinara si, chiar daca este putin cam tarziu pentru cei sunt interesati, salut cu respect o astfel de initiativa venita din partea celor doi organizatori: Roxana Radu si Alex Conu. Mi-ar fi placut sa particip si eu dar din pacate voi fi plecata iar din Bucuresti. Oricum f f f fain!

Bucuresti 17 septembrie 2009 primul curs de stilism si fotografie de moda, proiect initat de catre doi dintre membrii fondatori RFB Roxana Radu si Alex Conu. Cursul se va desfasura in perioada 17-18 octombrie 2009 urmand un program riguros ce  va contine teorie si practica in studio si pe teren, dar si un examen de absolvire sub forma unei sedinte foto pe echipe de stilist de moda si fotograf. Cei care doresc sa devina stilisti de moda sau fotografi de moda sunt invitati sa se inscrie la curs pana la data de 16 octombrie 2009 (desi cred ca nu-i nici azi tarziu pentru inscrieri).

cursrfb

0 comments on “Curs de stilism si fotografie de moda by RFB”

  1. adriana says:

    Laura ma intereseaza cursul asta pentru fata mea, imi poti spune mai multe? Este doar pe durata a 2 zile? Cam cat costa? Sau de unde putem afla datele astea. Multumesc!

  2. Laura Bucur says:

    Adriana, scuze ca raspund cu intarziere. Mai multe detalii poti afla de pe blogul Roxanei http://www.roxanaradu.ro

  3. adriana says:

    Multumesc pentru raspuns. Luni ii voi suna sa intreb mai multe. O zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *