Cu ce ne încălțăm în această toamnă? Ghete sport? Botine cu toc?

Cu orice numai cu ghete cu șosetă, nu.

De acord cu mine?

Mai e un pic și se încheie și prima lună de toamnă. Așa cum m-am obișnuit, și nu doar eu, în ultimii ani septembrie e cald, e încă de sandale și încălțăminte cu vedere la degete sau/și călcâie.

Dar toamna începe să se facă simțită din ce în ce mai mult, se observă serile și diminețile că sunt cam reci. Automat mie îmi vine în cap întrebarea: „eu cu ce mă încalț în această toamnă?”.

Adică ok, am chestii din anii trecuți, dar o dată cu un nou sezon parcă îmi vine și să mă înnoiesc.

Vreau ceva comod, așa ca pentru o mamă cu doi copii, ceva frumos și, desigur, accesibil ca preț.

Întâi și întâi am dat o raită prin online, atât cele românești cât și cele de afară. De cele mai multe ori așa fac, răsfoiesc întâi virtual și apoi, dacă-mi place ceva, merg să văd și să probez în magazin. Dacă este vorba despre cele de la noi din țară, desigur.

Am căutat atât pe site-urile de la noi, atât magazine de mass-market cât și designeri români, chiar și la Love Yard Sale.

Recunosc că am găsit câteva modele de botine/ghete. Nu știu de ce, dar în ultimii ani am preferat ankle boots, nu-mi mai sunt pe plac cizmele lungi.

Gata cu vorbăria, trec la imagini, ele spun mai multe. Voi alegeți ce vă place și ce vi se potrivește, atât stilistic cât și financiar vorbind.

Încep cu Benvenuti. Din oferta lor online mi-au plăcut aceste 2 modele de ghete, din piele.

Pepper este un magazin 100 % românesc care aduce branduri internaționale, este vechi pe piața din România și am observat că nu face rabat la calitate. De aici, din magazinul online, mi-au plăcut 2 tipuri de ghete. Dar știu că ei au o ofertă foarte variată în magazinele din AFI și Băneasa.

Să trecem la ceva mai kinky. Știți că-mi place mult brandul românesc Papucei. Au o colecție de toamnă-iarnă la fel de cool cum ne-a obișnuit. Nici prețurile nu sunt de neglijat, e drept.

 

La Musette nu am remarcat foarte multe noutăți, multe modele sunt chiar de anul trecut sau de acum 2 ani. Dar mi-a plăcut mult perechea cu dunga orange.

Sepala iar este unul din brandurile de încălțăminte românească preferate. Pe Mihaela Glăvan o știu demult și tot ceea ce face știu că face cu multă pasiune.

Nu putea ocoli Zara. Chiar dacă nu toate modelele sunt confortabile și știm că ei copiază la greu, au multe noutăți interesante, cum ar fi cele de mai jos.

 

Ultimele pe care vi le arăt fac parte din categoria „finețuri” pentru că nu oricine și le permite. Sunt descoperirile de pe site-ul Yoox, de unde eu îmi cumpăr frecvent de încălțat. Pentru că arată într-un mare fel m-am gândit să le așez și pe ele pe blog, la loc de cinste, cine știe cine le vede și se îndrăgostește de ele. Și cred că uneori merită să investești într-o piesă de designer.

A se observa în imaginea de deasupra o pereche cu șosetă, dar care se vede de la o poștă că nu sunt de duzină.

Dar cele mai frumoase surprize le am mereu la Love Yard Sale. Cum sunt aceste 2 perechi din imagine ce au fost de vânzare la ediția din 22 septembrie. 100 de lei o pereche și cealaltă 150. Cool, yeah?

 

Eeei, cam acestea ar fi alegerile mele. Voi ce v-ați cumpărat? Sau ce vă place din ce am prezentat eu aici?

Dacă v-au plăcut aceste sugestii, vă invit să dați SUBSCRIBE la blog și LIKE la pagina de facebook Stil de mamă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *