Cum am descoperit Mohito și ce colecție frumoasă are

Nu, nu se scrie cu J și nici nu e vreo licoare. Dar să vă spun repede cum am descoperit Mohito și ce colecție frumoasă are, azi e vineri și poate aveți chef de ceva shopping, online sau nu. De când cu târgul eu nu prea mai cumpăr din magazinele din mall, merg doar când știu exact ce vreau și în general pentru fete. Așa se face că, mergând Eva să-i cumpăr niște chestii esențiale, am reușit să intru și în alte 2 magazine, așa, de control numa. Și ghiciți ce, am descoperit Mohito, un brand polonez cu haine foarte faine. Fiind pe goană nu mi-am cumpărat nimic și nici nu am probat dar mi-au sclipit ochii la câteva chestii faine. Mi-au plăcut foarte mult cum sunt lucrate, sunt sau cel puțin par de calitate iar prețurile mi s-au părut de bun simț. Partea bună e că au și varianta magazinului online deci go for it. Trebuie să vă mai mărturisesc că imaginile din site nu sunt așa relevante, adică în realitate sunt mult mai frumoase. Am să vă arăt aici câteva piese cu comicsuri, știu că e mare trend dar sincer, unde găsești așa materiale?

mohito

O altă vitrină mi-a făcut cu ochiul și m-a determinat să calc tot în goană și în Zara. Noua colecție e foarte mișto, tot cu comicsuri sau etichete cu diverse mesaje lipite pe materiale. Pe geci de piele, pe jeans, pe pulovere. Până și plicurile sunt foarte haioase. Mai jos sunt câteva din alegerile mele.

zara

Mohito e revelația momentului pentru că sunt multe chestii pe care mi le-aș cumpăra de acolo, de la rochii cu buline mari, rochii cu comicsuri sau fucsia, până la pulovere cu tăieturi asimetrice sau tricouri din colecția Minnie Mouse. Nici Zara nu e mai prejos iar prețurile și detaliile acestor produse le vedeți dacă accesați magazinele lor online.

 

Voi ce descoperiri de ultimă oră ați făcut?

One comment on “Cum am descoperit Mohito și ce colecție frumoasă are”

  1. Elvira Pieszczoch says:

    totusi, mi-am cumparat o camasa pe care scrie made in China!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *