Cum mă mai îmbrac eu atunci când au loc edițiile Love Yard Sale

Întotdeauna mi-a plăcut să mă gândesc la „cum mă îmbrac”. Știu că pentru multe femei este un calvar, dar mie îmi place mult gândul ăsta de a-mi imagina ținute și combinații atunci când se apropie un eveniment.

Fiecare ediție Love Yard Sale este o provocare din acest punct de vedere.

În weekendul ce a trecut am avut târg. Au fost 2 zile foarte frumoase, cu fete faine, cu garderobe pe măsură și, cel mai important, vizitatori mulți și puși pe achiziționat. Chiar îmi exprimam încântarea pe instagram sâmbătă seara, faptul că trec mai ușor peste oboseala acumulată în prima zi de Love Yard Sale datorită acestei comunități frumoase construită în jurul ideii de smart shopping.

Prin urmare, „cum mă îmbrac”?

Pentru ultimele ediții de târg, cel puțin din noiembrie încoace, am tot vizitat showroom-ul Dacia 24(B-dul Dacia la nr 24, pe lângă magazinul Stefanel). Aici găsești mulți designeri români la un loc, ceea ce e la îndemână pentru oameni grăbiți și pe fugă ca majoritatea dintre noi. Ca să nu mai spun că Ema este o gazdă minunată și te tratează de parcă ai fi de-al casei.

La Dacia 24 mereu am găsit câte ceva interesant de îmbrăcat.

Pentru această ediție din 6 și 7 aprilie am ales o vestă, de fapt e un fel de rochie petrecută cu glugă, realizată de designerul român Larisa Dragna. Eu am ales s-o port cumva desfăcută, ca pe o vestă ca să-mi dea lejeritate și confort. Materialul este crem, puțin satinat, cu o peliculă ce-l face să stea puțin mai bățos.

În picioare am avut noua achiție și prima de altfel de la Papucei, tot un brand românesc. I-am găsit la super reducere.

Nu știu cum vi se pare această mini ședință foto, dar mie îmi place ce a ieșit. Deși soarele a lipsit în acea zi, Angiee (una din participantele de la Love Yard Sale, studentă la UnArte și obișnuită cu camera foto) a reușit să scoată niște fotografii tare drăguțe cu telefonul meu. Îți mulțumesc draga mea!

A doua zi de târg

A doua zi de târg m-am îmbrăcat și mai lejer. Am vrut să iau neapărat perechea de Adidas luați de la târg chiar cu o zi înainte. Salopeta și tricoul sunt de la minunata Boolina.

Dacă ți-a plăcut ce ai văzut aici, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *