Cum poți să ștergi istoria firului de păr cu doar 20 lei

Dintotdeauna mi-a plăcut să mi se umble în păr. Când eram mică îmi “torturam” verișoara să mă scarpine în păr până adormeam, norocul ei era că nu dormeam foarte des împreună pentru că locuiam în orașe diferite. Pe alte două verișoare, mult mai mici ca mine, le terorizam să mă pieptene până le amorțeau mâinile de atâta țesălat și eu nu mă mai săturam. Când am început să dau eu de “gustul” mersului la coafor, mulți ani mai târziu, cel mai plăcut moment era cel al spălatului care conținea și masajul scalpului. Dacă nu era scafa enervantă jur că puteam să și dorm scărmănată în păr.

Imi place sa merg la salon, e un fel de guilty pleasure

De cel puțin 10 ani încoace merg constant la salon, mă tund și mă vopsesc. Când dai de gust nu te mai lași, mai ales că ador să se joace cineva cu podoaba mea capilară, cum spuneam mai sus. Blondul meu e musai să fie întreținut, acasă nu iese ce trebuie, nu e ca negrul pe care l-ai aplicat și gata vopsitul. Mai cred că și tunsorile fistichii au nevoie de atenție specială odată ce le-ai experimentat, cum e cazul meu. Dar de cea mai mare atenție și îngrijire are nevoie firul de păr. Al meu are cumva noroc că istoria lui recentă înregistrează vizite constante la salon. Ori că am un eveniment, ori că pur și simplu nu am timp să mă spăl (să știți că se întâmplă des asta când ești mamă) ajung la salon și acolo părul nu doar că e spălat cum trebuie dar i se aplică tot felul de tratamente cu produse profesionale pe care eu în veci nu le-aș (putea) folosi acasă.

Time Machine – tratamentul care restructurează firul de păr

Dar de ce bat apa-n piuă cu părul ăsta și îngrijirea lui? Zilele trecute am fost invitată, alături de alte 15 bloggerițe, mame ca mine, la salonul Gett’s din Mega Mall unde părul nostru s-a bucurat de un tratament în 3 pași. Am testat cu toatele noul produs Fudge.

Uneori ma intreb oare ce fericiri mai mari decat asta a mea cu jucatul in par se mai ascund de mine. Ei bine, la Gett’s am descoperit scafa ideala, avea pernuta la ceafa. Doamne, de vis! Va spuneam la inceput ca cel mai mare obstacol in calea fericirii mele erau suporturile astea tari pe care iti tii capul ca sa fie parul spalat si scalpul masat. Buuun, acum ca am stabilit cat de comod imi statea capul a inceput tratamentul numit Time Machine, un sistem in doar 3 pasi, despre care ni s-a spus ca sterge istoria firului de par. Primii pasi se realizeaza la coafor de specialisti, iar ultimul pas se poate face chiar acasa.

Sincer, eu as vrea sa va spun ce cred eu. Intai de toate Time Machine este un sistem in 3 pasi:

  1. Pasul 1: Rewind Fuel, cu un produs ce contine keratina.

  2. Pasul 2: Seal& Armour, cu un produs care sigileaza firul de par.

  3. Pasul 3- Top Lock cu ingredinetul Keralock poate fi folosit săptămânal acasă, pentru o protecție dermipermanentă a părului.

Avantajele folosirii tratamentului Time Machine sunt:

  • Un păr mai puțin deteriorat, cu 180% păr mai puternic
  • Repară vârfurile despicate după o singură utilizare
  • Păr de 5 ori mai fin și mai moale, până la 10 săptămâni

Asta scrie la carte dar eu pot sa spun ca la 3 zile dupa tratament am fost intrebata la serviciu daca sunt coafata. Desi parul e deja murdar, el nu se vede. Stiu ca pe blond nu se vede cand e firul ingrasat dar chiar arata intr-un fel. Ce vedeti in poza de mai jos este produsul care poate fi folosit acasa, se numeste Fudge Time Machine.

Stiti sentimentul ala cand esti titirita si te simti bine cu tine si vrei sa fii remarcata sau macar sa ramai imortalizata intr-o banala fotografie? Ca sa fie distractia totala, am avut la cheremul nostru si un fotograf adus de catre Gett’s. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Am plecat radiind de fericire. Stati, voi nu plecati! Dupa toata apologia cu tratamentul Fudge Time Machine de care v-am povestit mai sus, sigur-sigur aveti impresia ca e ceva scump, ceva inaccesibil sau doar un moft excentric. Ei bine, costa DOAR 20 lei un tratament ca al meu, pe langa spalatul si coafatul propriu-zis. Si ajunge pentru o luna de zile. Ei, ce parere aveti de asta?

Stiati ca Getts este cel mai vechi salon din Bucuresti? Eu nu stiam, recunosc. Si anul acesta implineste 20 de ani. La multi ani, Getts!

Toate fotografiile apartin Getts. Multumim!

 

 

 

 

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *