O nouă colaborare Adidas Original cu Pharell Williams

Trebuie să recunosc că Adidas Original este singurul brand de sport pe care-l ador. La fel de bine recunosc că-mi place mult de Pharell Williams, cântărețul ăla simpatic de culoare și vesel parcă mereu, care are celebrul hit “Happy”. L-am mai urmărit pe Pharell și când era antrenor la Vocea Americii, nu de alta dar pentru că sunt fan Gwen Stefani am putut să-l observ în mai multe ipostaze. Dar cea mai faină chestie care-mi place la el este că e și el un fan înrăit al acestui brand. Și nu vorbesc despre campaniile plătite sau despre colaborările lor, dar se vede pe chipul lui că poartă cu plăcere aceste produse. Un banal search pe google dovedește asta.

Ei bine, cu veselie vă anunț de o nouă colaborare Adidas Originals cu Pharell, colecția de toamnă Hu Hiking. Adidas lansează împreună cu artistul noua gamă de îmbrăcăminte pentru sezonul rece, care poziționează estetica hainelor de exterior într-o zonă nouă și curajoasă. Mie îmi place.

Există opțiuni atât pentru femei, cât și pentru bărbați, colecția conține piese simple, precum jerseuri și cardigane, dar și piese vestimentare complexe. Îmbrăcămintea de sezon pentru exterior dezvăluie o paletă sclipitoare de culori, motive și camuflaje pentru a crea o abordare stilizată adecvată explorării în aer liber.

Mai jos vă arăt ce îmi place mie din colecție. Imaginea a doua este, teoretic, cu produse bărbătești dar mie îmi plac și pentru mine, sunt foarte cool.

 

Colecția este completată de accesoriile unisex, precum pălării, șireturi, rucsacuri și bandane. Rezultatul este o expresie cuprinzătoare a abordării unice a lui Pharrell față de stilul de viață și cultură, traducând estetica articolelor vestimentare de exterior într-un context obișnuit de modă.

 

În final aș vrea să vă mai spun că cea mai faină colaborare dintre Adidas și Pharell este colecția cu buline. Mă laud că am și eu jacheta și regret că nu mai găsesc sneakerșii. Ăștia de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *