Eu m-am hotărât să ofer zâmbete copiilor prin campania ShoeBox

Mă uit mereu la chipurile fetelor mele când primesc ceva, indiferent ce. Li se luminează pur și simplu fața, sunt numai zâmbet și ochi sclipitori. E o bucurie atât de sinceră încât aproape că-mi dau lacrimile.

Azi e 1 decembrie. Începe mult așteptata perioadă a sărbătorilor de iarnă. Fără să vreau, îmi fuge gândul și către acei copii mai puțin norocoși care poate au familie dar poate că familia abia are ce să pună pe masă de mâncare. Sau poate că nu au familie și nu mă pot gândi mai departe. Habar nu am ce e în sufletul lor.

Luna decembrie e o lună a cadourilor în mod cert și tare mi-ar plăcea să văd numai zâmbete pe chipurile din jur, fie ei adulți sau copii. Este o lună cu un spirit aparte, chiar fără să vrem. Parcă nu putem fi supărați și tindem să facem numai fapte bune. Eu m-am decis ca-n această lună să ofer zâmbete copiilor, nu doar copiilor mei ci și altora. Așa că profit de ocazie să vă invit să facem o faptă bună împreună. Împreună cu ECCO shoes, brandul danez de încălțăminte, putem oferi zâmbete unor copii defavorizați. ECCO este pentru cel de-al treilea an consecutiv partener de locație în proiectul ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi.

Acest proiect, ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi, reprezintă o încercare minimă de a face lumea un loc mai frumos, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din orasele în care locuim.

Pe scurt, ce am de făcut și puteți face și voi. Iau o cutie goală de pantofi și o umplu cu ceva, încă nu știu dar voi găsi de la ceva dulciuri până la șosete sau jucărioare. Apoi voi duce cutia la unul din magazinele ECCO sau la unul din punctele de colectare ce face parte din proiectul ShoeBox. Acolo cutiile se ambalează frumușel în hârtie de cadou și vor fi duse la copilași.

Puteți face și voi asta. E simplu.

Toate cele 24 de magazine ECCO din București, Cluj Napoca, Sibiu, Iași, Constanța, Brașov, Timișoara, Pitești, Galați sunt partenere de locație în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi ediția #ShoeBox2017, colectând cadouri în perioada 01 – 15 decembrie 2017, verificându-le și sigilându-le cu etichete pentru fetițe sau băieți.

Doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi, urmand ca toate cutiile adunate sa fie donate pana pe data de 24 decembrie 2017 copiilor cu posibilitati financiare limitate sau celor vulnerabili, cu sprijinul si suportul partenerilor nostri: Asociatia CONIL, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu, Asociatia MagiCAMP, Hero After School, Directia de Asistenta Sociala si Medicala Centrul de Zi “Tara Minunilor”, Terapii Spectru Autism Curtea de Arges, Fundatia Internationala pentru Copii, Asociatia Studenti pentru Viata, Asociatia Inimioare Fericite, Parohia Cojocna, Asociatia Alfa Grup.

Mai multe informații despre ediția #ShoeBox2017 puteți afla de pe www.shoebox.ro.

 

3 comments on “Eu m-am hotărât să ofer zâmbete copiilor prin campania ShoeBox”

  1. Familia Zen says:

    E o super idee, o practicam si noi de cativa ani, iar copiilor le place mult sa se implice!

  2. Laura says:

    Eu abia anul acesta mă voi implica concret, abia aștept. Voi merge cu fetele să ducem cutiile, probabil că pentru fiecare câte una.

  3. anul acesta m-am alaturat si eu campaniei ShoBox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *