Gențile Luvers – numai bune de scos în lume

Vă spuneam mai demult de utilitatea unei borsete, care te ajută să-ți folosești ambele mâini, indiferent că ești cu copiii în parc sau la un festival de muzică. În cazul meu mă ajută foarte mult în zilele cu târgul Love Yard Sale.

Am descoperit atunci câteva locuri. Dar nu mi-am cumpărat, parcă niciuna nu era aceea. Dar duminică, la târgul Fashion Revolution, am admirat cele mai frumoase borsete, genți și portofele din piele românești văzute în ultima vreme. Ele poartă numele Luvers.

Azi e miercuri, deci e zi de design.

De Luvers îmi spusese mai demult o colegă. Am frunzărit site-ul, pagina de facebook, mi-a plăcut. Dar nu mă convinsese atât de mult încât să-mi cumpăr borseta mult visată. Duminică am întâlnit brandul Luvers în cadrul târgului mai sus amintit. Nu pot să vă spun ce impresie frumoasă mi-a lăsat!

Borseta din imaginea de mai jos este lucrată manual. Este din piele și are detalii impecabile. Georgiana, creatoarea Luvers, un om jovial și comunicativ, mi-a descris în 3 cuvinte procesul prin care ia naștere un astfel de produs minunat. Forma geometrică, liniile fine, cusăturile manuale realizate impecabil fac din această borsetă un produs cu adevărat deosebit.

„Luvers” este jargoul englezesc al cuvantului Lovers.

De fapt, dacă stau bine și mă gândesc, toate gențile Luvers îmi plac. Îmi place, în primul rând, că au la bază un concept, îmi place că îmbină armonios geometria cu minimialismul, îmi place că sunt simple și echilibrate. Și știți ce-mi place mult de tot? Interiorul lor este realizat tot din piele dar de altă culoare. Sunt foarte cool.

Și încă un detaliu important, prețurile sunt accesibile. Practic borseta-gentuță de mai sus costă 220 lei.

Și pentru că mi-au plăcut atât de mult, am rugat-o pe Georgiana să-mi răspundă la 5 întrebări fulger. Cred că nimeni nu poate spune mai bine decât ea cine este de fapt Luvers.

1. Cum ți-a venit ideea să faci genți? Și când?

În încercarea de a-mi realiza mie o geantă de piele, am descoperit cât de complex este procesul de lucru cu pielea naturală, lucru care doar m-a ambiționat să-mi perfectionez tehnica. A durat doi ani de zile să-mi găsesc un stil propriu și să pun pe picioare un brand de la zero.


2. De ce Luvers? Ce înseamnă.

Luvers” este jargoul englezesc al cuvantului Lovers. Numele mi s-a părut cel mai potrivit pentru că tot ceea ce am realizat a fost din pasiune și doar pentru că iubesc întreg procesul de realizare al unei genți, de la imaginarea designului până la cusutul manual.


3. Cum îți găsești inspirația pentru modele?

Pentru mine inspirația vine din nimic și din tot ce mă înconjoară. Orice formă poate fi redată geometric și poate fi realizata sub forma unei genți.


4. Ce pregătești pentru viitor?

Următoarele modele de genți se vor axa pe practicalitate, dar și pe un design cât mai elegant. În acest sens avem în lucru câteva modele rucsacuri și genți mai mari.


5. Crezi că gențile Luvers sunt potrivite pentru mame?

Bineînteles. Ceea ce vreau să propun prin designul geometric minimalist este o alternativă sustenabilă pentru fenomenul de „fast fashion”. În acest sens, îmi doresc ca oricine să poată purta o geantă Luvers.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aștept să dați subscribe la newsletter pentru a afla primii noutățile. Vă invit să dați LIKE și paginii fb a blogului stil de mamă, adică AICI.

Photo credit: Ioana Burtescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *