Nimic nu e mai important decât o pereche de Converse în picioarele unui bărbat

Nu știu cum fac dar tot la haine ajung.

Mă apucă groaza când văd că a trecut aproape un sfert din 2018. Dar și mai tare mă apucă groaza că vine ziua domnului meu. Mereu, dar mereu am avut o problemă legată de cadourile pentru un bărbat în general – fie că e tată, frate, coleg – în sensul că nu știam ce alegeri să fac. Când e vorba de ziua celui drag, situația devină și mai critică.

În luna mai e ziua mea dar și a lui. La gadget-uri nu mă bag că el se pricepe mai bine decât mine. La chestii „generale” nu apelez pentru că în general nu-mi place să fac cadouri impersonale. Singura zonă de confort rămâne cea cu îmbrăcăminte.

Numai că și la capitolul îmbrăcăminte bărbați întâmpin dificultăți pentru că omu meu nu e cel mai ușor de mulțumit om din lume. Mi s-a dovedit de nenumărate ori că ce-mi place mie nu-i place lui și invers. Înghit în sec la cele câteva rateuri pe care le-am dat. Dar o dau înainte.

Singura mea salvare pe care o văd acum este o pereche de Converse. Pe acești teniși/bascheți minunați soțul meu i-a descoperit relativ târzior, acum câțiva ani dar de atunci aproape că nu mai iese din ei (sper să nu se supere că dau din casă). Și adevărul e că sunt foarte versatili, în orice tip de vestimentație, indiferent de stil, dau foarte bine.

În 2015 chiar am scris cu evlavie despre acești pantofi iconici, cum îmi place mie să-i văd la bărbați, în ce context de îmbrăcăminte și cam ce vedete îi poartă. Și acum, la 3 ani distanță, îmi plac alegerile pe care le-am făcut.

Dacă îmi plac mult bascheții Converse, acest lucru nu înseamnă că doar ei sunt pe lumea asta.

În magazinul online Answear am descoperit multe modele de încălțăminte sport pe care îmi place s-o văd în picioarele bărbaților.

Adidas Original ar fi pe locul următor în clasamentul meu. În special cei făcuți în colaborare cu Stan Smith, cum sunt cei de mai jos. O să fiți poate surprinși, dar îmi place și modelul Adidas Gazelle, este un pantof retro, oldschool.

Nici pantofii sport de la Diesel nu sunt de lepădat. Deși sunt cam scumpi și nu cred că m-aș încumeta vreodată să-i cumpăr drept cadou, îi recomand. Soțul meu are vreo două perechi și de la această marcă.

 

Așadar, sper că v-am convins cu alegerile mele, cu o pereche de Converse vă spun sincer că nu ați da greș atunci când vine vorba de un cadou pentru bărbatul drag.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aștept să dați subscribe la newsletter pentru a afla primii noutățile. Vă invit să dați LIKE și paginii fb a blogului stil de mamă, adică AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *