Idei de manichiură cu care să vă lăudați în vacanțe

Oja semipermanentă chiar e o invenție utilă

În august 2015, scriam aici despre invenția secolului: oja semipermanentă. De 2 ani încoace, unghiile mele nu au mai văzut ojă obișnuită, mă rog, mai puțin iarna când le țin fără ojă mai tot timpul. Recunosc, am avut și experiențe mai puțin longevive, în sensul că oja, chiar și semi, nu a mai ținut cu săptămânile, dar de cele mai multe ori face minuni.

Mi-amintesc că acel articol a fost scris la puțin timp după ce mă întorsesem din concediu și eram încântată de cât de bine stătuse oja pe unghiuțele mele mici.

Acum mă pregătesc să plec în vacanță și evident că m-am programat la salon pentru manichiură și pedichiură. Ultimele dăți am fost în impas în privința culorilor ojei așa că sunt în căutare de idei. Și pentru că nu-mi plac multe din trendurile în materie de manichiură – gen unghiile de vrăjitoare sau modele florale prea încărcate – am purces la vânătoare online de unghii faine cu care să mă laud în vacanța mea de stil de mamă.

Și acum, idei de manichiură cu care să vă lăudați în vacanțe

  1.  Manichiură cu buline (Precizez că mi-am făcut încă înainte de a avea copii manichiură cu buline, chiar eu acasă, gen cea din stânga jos)

2. Manichiură geometrică (Asta mi-e clar că nu o pot face acasă)

3. Manichiură în culori (Hehe! Era o vreme când îmi făceam toate culorile din lume, fiecare unghie era o altă culoare, acum m-am mai cumințit.)

4. Manichiură cu dungulițe (Asta-mi place mult.)

5. Manichiură cu ojă mată (Aici mi-a plăcut cel mai mult negru mat.)

6. Manichiură cu ojă glitter (Acum am așa ceva pe unghii.)

Aș vrea să vă las și un model de “Așa NU”, dar știți și voi prea bine ce se poartă prin oraș.

Voi vă pregătiți la acest capitol înainte de a pleca în concedii? Mi-ar plăcea să știu cum vă place să aveți unghiile în concedii, chiar și cu cei mici lângă voi.

Idei de unghii faine puteți descoperi și pe blogul Lianei Avetisiperoz.

În încheiere, aș vrea să vă și divulg locurile (da, sunt două) în care eu îmi fac mani și pedi, amândouă în București, una aproape de serviciu, cealaltă pe lângă casă.

Studio 33, întrebați de Vera. Se află pe strada Grigore Alexandrescu la nr 41.

Unna Studio, întrebați de Geta. Se află pe Calea Călărașilor nr 244.

Dacă v-a plăcut aici și vreți să fiți la curent cu ceea ce scriu, vă rog să dați un like paginii de Facebook a blogului aici sau să vă abonați prin e-mail. Vă mai aștept. Concedii minunate!

 

PS: Colajele sunt realizate de mine cu poze preluate de pe Pinterest.

 

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *