Iehana Cosmetics: povestea unei iubiri la prima vedere

Când a intrat în casa mea era doar o cutie banală de carton.

După ce-am deschis-o, s-a revărsat o panglică neagră din satin ce învăluia cutia elegantă cu un text mic pe ea: Iehana.

Am deschis cu delicatețe cutia neagră. Încă nu știam ce e în ea.

Dați click pe link să vedeți IGTV-ul de pe instagram.

https://www.instagram.com/tv/CAKzsUUJKl4/

M-a izbit un parfum cunoscut. Unele mirosuri trezesc la viață emoții uitate undeva în negura timpului. Nici acum nu-mi dau seama cu ce să asociez acel miros, dar amestecul incredibil dintre natural și parfum de lux mi-a invadat simțurile.

Micile cutiuțe negre se îțeau din hârtia albă boțită. Am început să le desfac cu frenezie dar și cu grijă, de teamă să nu dispară.

Vi s-a întâmplat vreodată să aveți revelația unui produs că vă place pe de-a-ntregul?

Nu contează ce e, că e o haină, că e un produs cosmetic, că e un aparat electrocastic, o carte, nu știu, orice.

Mie mi se întâmplă rar, spre deloc, să mă îndrăgostesc de ceva și să descopăr că acel ceva e împachetat perfect. Și o spun fără să exagerez câtuși de puțin.

De fapt cred că ați observat deja că eu aici vorbesc doar despre ceea ce îmi place și folosesc.

Produsele cosmetice Iehana sunt de vis.

Nu-mi imaginam că poate să existe un brand românesc atât de frumos, sub multe aspecte, ca Iehana. Începând cu logo, cu design de site, cu packaging, continuând cu valori, inovație și detalii. 🌱♻️

De la Iehana am primit 5 produse de îngrijire a tenului. 

Se împlinesc 2 săptămâni de când le folosesc cu regularitate și deja a devenit micul meu ritual de îngrijire. 

Ce-mi place cel mai mult la toate produsele este textura foarte fină.

Cremele intră rapid în piele și îmi lasă un ten realmente catifelat pe tot parcursul zilei. M-am bucurat în același timp că nu am fost nevoită să-mi încarc tenul cu produse de make-up în această perioadă de izolare. 

Tenul meu chiar arată bine, luminos și neted și, vă zic cu mâna pe inimă, nu am un ten chiar tinerel. Al meu mai are și în codul genetic tendința spre ridare premztură. Asta e, asta am moștenit pe linia paternă.

Mi-a plăcut să descopăr un demachiant în stare solidă. Asta chiar e noutate pentru mine. Pun doar un vârf mic de deget, amestec cu apă și îmi masez ușot fața și ochii, apoi îmi clătesc fața. Am făcut și testul cu mascara să văd dacă acesta se duce ușor.

Dar crema contur de ochi Iehana este tot ce puteam să-mi doresc. Se absoarbe rapid în piele și are un efect imediat decongestionant și iluminator. Mi se pare magic.

Ce mi-a plăcut mult la Iehana Cosmetics:

💫 INOVAȚIE:

„Am inovat folosind apa Japoneză Kangen in cosmetice, apa recunoscuta international pentru proprietatile miraculoase de restructurare…Am dezvoltat si brevetat o tehnologie de extragere a principiilor active din plante, folosind apa alcalina Kangen.”

♻️ SUSTENABILITATE:

”Am creat un concept sustenabil seed-to-bottle, cu ingrediente proaspete din gradina noastra.”

🌱 NATURAL:

„Avem o selectie de peste 100 de plante de pe intreg globul, pe care le-am aclimatizat in propria sera. Folosim doar ingrasaminte vegetale pentru a sustine culturile Iehana. Aproximativ 80% din ingredientele gamei Iehana, provin din culturi ecologice proprii.”

 🐇 ORGANIC:

„Gama de produse Iehana este lipsita de ingrediente chimice precum parabeni, coloranti sintetici, siliconi, etc. Formulele noastre sunt in conformitate cu reglementarile europene Ecocert. Suntem impotriva testarii produselor pe animale.”

Produsele Iehana le puteți comanda online pe site-ul IEHANA. Iar pentru delectarea privirilor vă invit să descoperiți ce conturi frumoase și îngrijite de Instagram și Facebook are Iehana.

Între timp vă invit să dați subscribe la blog pentru a fi la curent cu articolele de aici, să mă urmăriți și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI.

PS: În încheiere aș mai vrea să menționez faptul că întâlnirea dintre mine și Iehana a fost înlesnită de NO.MAD Kind market. Anca Spiridon îți mulțumesc! Și dacă doriți să aflați mai multe despre proiectul lor mișto vă invit mâine să ne ascultați, pe mine, pe Medeea de la Iehana și gazda noastră NOMAD într-un live pe facebook. AICI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *