Martie: bunătăți de luat acasă

Pentru că de multe ori văd, găsesc și chiar salvez prin preferate diferite obiecte, m-am gândit că mai bine împărtășesc cu voi din bunătățile pe care mi le doresc eu. Pe unele mi le cumpăr, pe altele doar le admir. Cu siguranță că mi-ar plăcea să le am pe toate dar cum, în ultimii ani, am devenit o împătimită a consumului cu moderație, rămân doar cu privitul.

Recomandări pentru luna martie

Așadar, pentru că e martie, prima luna de primăvară și, odată cu ea, simțim clar nevoia de o împrospătare a garderobei și a lucrurilor care ne înconjoară, dau drumul primei runde de recomandări pentru luna martie.

În general, această rubrică va cuprinde haine cu precădere, dar și alte obiecte care mi-au atras atenția în luna respectivă, cum ar fi revista DOR ce mi-a fost livrată acum 2 zile la ușă sau perechea de ochelari de soare Chanel ce vor fi de vânzare la ediția Love Yard Sale din 16 – 17 martie.

Bun, să nu lungesc vorba, încep cu descrierea articolelor din imaginea de mai sus.

 

1. Rochie galbenă cu buline mici negre Zara

2. Sneakers Liu Jo – pe aceștia îi vânez de anul trecut, recunosc, deocamdată nu-mi dă mâna să dau atât pe ei, dar îi am în plan.

3. Ochelari de soare Chanel – aceasta e o super piesă ce va fi de vânzare la ediția Love Yard Sale din acest weekend, 16 – 17 martie. Participanta care îi are de vânzare mi-a spus că sunt chiar noi.

4. Ceas galben Ikea – acest ceas galben îmi place mult și încă nu l-am cumpărat dar îmi place mult pentru biroul Evei pentru că are și scaun galben. Mi se pare că înveselește spațiul de lucru.

5. Revista DOR am inclus-o în ultima clipă. Ea mi-a fost livrată acasă acum 2 zile și am găsit articolul despre cazul Nicoletei Botan. Este de citit.

 

Cam acestea sunt alegerile și recomandările mele de bunătăți de luat acasă pentru luna martie.

Ce părere aveți? Vă plac? Să continui?

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *