Melissa Plastic Dreams

N-am reusit s-ajung aseara la Fashion Wednesday, dar am citit la R.R. ca s-a indragostit de condurii plasticosi Melissa, saptamana trecuta citisem pe blogul Elenei Ivan despre aceiasi pantofi eco, stiam de modelul conceput de Karim Rashid tot din plastic si deunazi am primit vestea buna ca si de la Zasha poti cumpara minunatii pantofiori din plastic Melissa. Azi mi-am amintit ca am vazut la Famous Brands incaltaminte similara, dar nu reusesc deloc sa-mi amintesc numele magazinului care vinde acesti pantofi plasticosi (chiar am vrut sa-mi cumpar niste ghetute rosii din plastic). O sa adaug un later edit cand o sa ajung in vreun mall sa pot afla numele brandului respectiv (e posibil sa fie vorba tot despre pantofi Melissa). Poate stiti voi mai multe!

FRESH NEWS: Am ajuns la Famous Brands si intr-adevar, gumari parfumati Melissa se gasesc si in magazinul Custo Barcelona, sunt minunati, o explozie de culori si forme.

0 comments on “Melissa Plastic Dreams”

  1. ina bixade says:

    chiar zilele trecute mi-am luat niste balerini (BCBGMAXAZRIA, nu stiu daca aveti in romania, insa mie imi place mult acest label) si ma gindeam ca am ajuns sa dau 100$ pe niste balerini din plastic:) insa recunosc, sint f. comozi! abia astept sa zburd in ei!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *