Mergi să vezi Art Safari Stars Edition

11 – 15 ianuarie 2015 sunt ultimele zile în care poți merge la Art Safari Stars Edition.

Aproape că nu-mi vine să cred că au trecut așa de repede 3 luni și jumătate de la deschiderea oficială când am participat și eu.

 

Am început atunci să scriu pentru blog de ce merită să vezi această expoziție dar nu am apucat să finalizez.

Așa că vreau musai să o fac acum pentru că merită. Pentru că nu mergi să admiri doar o colecție de genți celebre ci ai de vizitat 6 expoziții în total. Câteva dintre ele s-au adaugat ulterior vizitei mele așa că îmi propun să ajung și eu cu fetele mele duminică.

Și pentru că aici știu că sunt multe admiratoare de frumos (a se citi genți, haine și cam tot ce ține de moda) am să fac referiri mai mult la “Bags: Inside Out”.

Asa cum spuneam, am fost la deschidere. Lume multă, forfotă și dichis. Concertul Madrigal de la deschidere m-a impresionat, apoi am trecut la istoria genților, pentru că asta oferă acest tur, un fel de muzeu al genților.

Expoziția este realizată în colaborare cu Victoria and Albert Museum, Londra, si prezintă aproximativ 300 de obiecte: de la poșete minuscule ținute în vârful degetului până la cufere de călătorie luxoase, din secolul al XVI-lea până în prezent.

Necesitate sau lux, „Bags: Inside Out” explorează designul accesoriului suprem râvnit de orice femeie de pe planetă. Fie că ești pasionată de genți, fie că-ți place istoria sau să mergi la muzee, fie că erai topită după serialul Sex and the city  cu unul din cele mai fashioniste personaje, nu o să regreți dacă îți petreci o zi din ianuarie în acest fel.

Mai sunt doar 5 zile în care poți merge la Palatul Dacia-România de pe Lipscani și e păcat să o ratezi.

De asemenea, sunt încântată că am răspuns provocării de pe pagina Art Safari de a crea o ținută pornind de la una din poșetele din expoziție, cea de mai jos:

Iată ce mi-a iesit.

 

Programul de vizitare este acesta:

Joi – duminică, luni 15 ianuarie – 12:00 – 21:00 (ultima intrare: 20:30)

În încheiere nu pot decât să mă declar recunoscătoare pentru parteneriatul dintre Love Yard Sale și Art Safari. Abia aștept să văd ce expoziții ne pregătesc pentru 2024. O să vă țin la curent cel mai probabil pe pagina de instagram.

Un an așa cum vi-l doriți să aveți!

One comment on “Mergi să vezi Art Safari Stars Edition”

  1. Indiferent ca sunteti in cautarea unei escapade de weekend, ca vreti sa vedeti cele mai importante obiective turistice din oras sau pur si simplu sa va bucurati de o experienta culturala, nu ezitati sa vizitati Art Safari in ultimele zile ramase. Programul de vizitare este anuntat mai sus, iar eu chiar am acceptat provocarea de a alege o tinuta inspirata de una dintre gentile expuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *