Mic dejun raw pentru copii

In ultimii 2 ani am tot fost intrebata de ii dau eu de mancare Evei la micul dejun. Asta pentru ca a mea copila, la 2 ani si jumatate, nu stie ce sunt alea mezeluri, crenvursti sau alte semipreparate, dulciurile fiind excluse.

De altfel nici la noi in casa nu mai exista asa ceva, cu exceptia branzeturilor, dar nu cascaval sau ma rog, daca exista nu dam la copil. Evident ca mi-a fost foarte greu la inceput sa concep zilnic cate ceva de mancare, sanatos si bun in acelasi timp, dar am invatat cateva reguli de baza si jonglez cu ele.

Ideea e sa nu devenim lenesi in ceea ce priveste alimentatia copiilor nostri. Aaa, dar mai ales, sa nu incetam sa ne interesam ce mai putem “gati”, acum internetul este foarte ofertant iar bloguri cu mancare sanatoasa, vegana, raw sau nu, au aparut tot mai multe, important e sa existe interes. Asadar, pentru ca am gasit de curand aceasta reteta pe site-ul Totul despre mame, adica AICI, si mi-a placut cum suna am purces la drum intr-o dimineata si iata ce a iesit. Sa mai zic ca e absolut delicios si ca a rezistar chiar 2 zile? Sa mai zic ca nu necesita mare efort si ca este si foarte sanatos? Este inutil. Singurul efort, ca sa zic asa, consta in faptul ca nucile si migdalele trebuie puse in apa de seara. In rest simplu ca buna ziua.

Sa o consideram prima parte. Voi reveni cu alte idei de preluat acasa.

prajitura-raw1

prajitura-raw3

Aceasta reteta de Prajitura cu mar se poate vedea AICI

One comment on “Mic dejun raw pentru copii”

  1. Tania says:

    Tot pentru copii merge pregatit si urmatorul mic dejun. Il prepar din cand in cand pentru al meu cand raman in pana de idei: https://mereularegim.wordpress.com/2015/12/03/salata-de-tofu-cu-spanac-pentru-micul-dejun/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *