Momente de răsfăț pe care le poți oferi în dar

Fetelor, mai ales mămicilor, vreau să vă spun că aseară am avut un moment de răsfăț suprem.

Am făcut o baie ca-n vis, ca să zic așa. O baie fierbinte, din aia de ți se înroșește pielea ca racul, o bilă de sare efervescentă în cada plină ochi și o bomboana Rocher Ferrero pe papilele mele gustative. Iar după ce am ieșit din baie, m-am cremuit nestingherită ca-n vremurile fără copii.

Și nu, nu eram singură acasă. Dar am reușit performanța să nu aud niciun „mami” pe la ușă.

Nu știu cum e la voi, dar eu am parte rar de așa momente. Un duș rapid la 2-3 zile e suficient. De uns corpul cu creme nici nu mai vorbim. La mine astea sunt clipe de răsfăț.

Voi cum sunteți la capitolul ăsta cu momente doar pentru voi?

Indiferent care ar fi situația la voi eu vreau să vă spun ceva. Am descoperit niște produse foarte bune de îngrijit corpul. Unul dintre ele este laptele de corp cu extract din lapte de capră. Nu are parfum, are textură fină și intră imediat în piele care rămâne hidratată mult timp. Eu am și varianta cremă de mâini care este un picuț mai groasă, dar calitățile sunt aceleași.

Cremele acestea de care vă zic eu sunt comercializate de magazinul online Aseyda. Aseyda este unul din prietenii Love Yard Sale, cel care la ediția aniversară de 4 ani a oferit 4 cadouri prietenilor vizitatori ai târgului. Nu știu câți ați auzit de Aseyda, dar este unul din cele mai importante magazine cosmetice online care a împlinit 10 ani de la lansare.

În această perioadă a sărbătorilor, împreună cu Aseyda, ne-am gândit să vă oferim oportunitatea de a cumpăra pachete cadou cu produse cosmetice.

10 % REDUCERE la orice set

La o comandă pe site, AICI,  la unul din cele 5 seturi cadou, menționați la comentariu #stildemama și veți primi automat o REDUCERE de 10%.

Mai mult decât atât, până marți, 11 decembrie, aceste seturi au o ofertă promoțională. Dacă voi comandați până marți unul din seturi, veți primi cei 10 % peste reducerea lor din site.

De exemplu, setul cu cremele din lapte de capră – poza mai jos – costă în mod normal 65 lei. În aceste zile, promoția pe site este de -20%, adică 52 lei. Dacă aplicați și codul #stildemama veți cumpăra un set cu 46,8 lei.

Și foarte, foarte important de reținut este că transportul este GRATUIT. La fel de gratuite sunt ambalajul inedit, punga și cutia.

Păi cum să ratați așa o ofertă?

Seturile sunt cele de mai jos. Vă garantez calitatea lor, sunt sigură că veți reveni la ele.

Set 1 – 35 lei

Set 2 – 65 lei

Set 3 – 72 lei

Set 4 – 105 lei

Dacă veți comanda vreun set pentru voi, să-mi spuneți și mie într-un comentariu cum vi s-a părut. Este important pentru noi feedbackul vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *