Poveste de Crăciun cu două fetițe blonde transpusă în imagini cu talent

Se întâmpla în 2016 când tot facebook-ul vuia de imagini cu familii și copii fericiți în decor de Crăciun. Aveam și eu multe, sute de poze făcute cu telefonul, dar niciuna așa aranjată frumos cum vedeam la alții. Voiam și eu.

Fetele mele deja aveau 5 ani și jumătate și 2 ani spre 3, iar noi foarte puține fotografii, mai ales printate și în formulă de 4. Știți și voi cum e, de când cu era digitală, toate pozele le stocăm în telefon și, de cele mai multe ori, acolo și rămân.

Ce faci când vrei poze mai frumoase decât cele din telefon?

Se întâmpla în 2016…

În decembrie 2016 mi-am luat inima-n dinți și am sunat la un studio foto.  La Dodo Studio. Văzusem la ei niște imagini de poveste cu copii și mame și tați râzând cu gura până la urechi. Așa îmi doream și eu. Ne-am programat la ședința foto.

Când am ajuns la studio ne-au întâmpinat doi sau trei brăduți, un panou mare alb acoperit parțial cu o imagine nocturnă de oraș, două reflectoare și multă zăpadă artificială pe jos într-un spațiu relativ micuț. Inițial, am ridicat din sprânceană nedumerită. Doar acesta era decorul acela minunat în care adulți și copii zâmbeau din fotografii?

Ne-am schimbat timid de haine, fetele au început să se tăvălească prin zăpadă și să se joace cu renii și sania din decor. M-am bazat pe intuiție și bine am făcut. Ce a ieșit puteți vedea mai jos.

Fotografiile se livrează digital, în format highres, adică de print. Am printat și noi câteva dintre ele pe care am putut să le dăruim bunicilor de sărbători. M-am bucurat de ele mai mult decât orice alt cadou primit de Crăciun.

Se întâmplă în 2018…

La doi ani distanță am decis să reiau figura. Fetele mai crescuseră un pic și parcă mai voiam și eu poze cu toți 4. Am sunat din nou la Dodo Studio, ne-am programat și iată-ne în 2018, într-un alt decor mult mai generos din Calea Victoriei. Eu cu părul mai scurt, Eva cu păr de Rapunzel, Mia fără bretonel, iar tatăl ferchezuit și el.

Dacă în 2016 totul a fost pe repede înainte și nu prea am gândit nici măcar cu ce ne îmbrăcăm, iar soțul complet nepregătit (netuns și nebărbierit), pentru această ședință foto ne-am pregătit.

Ne-am pregătit cu stil pentru ședința foto

Pentru că știam demult de rochițele de basm făcute de Armonica, am vorbit cu fetele să-și aleagă câte o minunăție. Mia și-a dorit verde mentă cu ponei, iar Eva violet (e culoarea ei preferată) cu pisică regină. Mulțumim mult, dragă Monica. Rochițele pot fi văzute și cumpărate de pe pagina de facebook, AICI.

Eu am purtat o rochie-salopetă verde crud de la Happy Friday ca să mă asortez cu atât cu rochiile fetelor, cât și cu Crăciunul. Este atât de comodă  și de practică cum nu mă așteptam. Mulțumesc mult, Dacia 24, pentru că aduni așa creatori români faini. Magazinul fizic este chiar pe B-dul Dacia nr. 24, aproape de rondul de la Piața Romană.

Vă las mai jos să admirați fotografiile realizate de Dodo Studio care a reușit să surprindă exact ceea ce trebuie din spiritul familiei noastre. Programările pentru ședințe foto se pot face direct pe pagina lor de facebook, AICI sau pe site, AICI.

 

Mulțumim mult, Dodo, pentru minunățiile de mai sus!

Dacă îți place ce găsești aici pe blog, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI, pe Instagram – AICI sau chiar pe Pinterest – AICI. Mulțumesc.

7 comments on “Poveste de Crăciun cu două fetițe blonde transpusă în imagini cu talent”

 1. Ada Chindea says:

  Sunt minunate imaginile! De poveste chiar!

 2. Laura says:

  Mulțumim Ada! Te pup!

 3. Minunată salopeta!…și pozele! 🙂 Crăciun Fericit!

 4. Laura says:

  Sărbători frumoase și ție, Natalia!

 5. Oana says:

  Sunteți superbi! Pozele minunate, zâmbetele voastre calde și rochiile și salopeta ta absolut grozave.

 6. Laura Craciun says:

  Ce familie frumoasa 🙂 Si ce poze minunate! Un decor de poveste, pareti rupti dintr-un film de Craciun 🙂

 7. Laura says:

  Laura, mulțumesc! E un mare compliment venit din partea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *