Produse estivale pe care le găsești exclusiv la Love Yard Sale și cu care poți pleca relaxată în vacanță

Acum mai bine de 2 ani mi-am cumpărat de la Love Yard Sale un costum de baie întreg. L-am luat pe neprobate doar pentru că mi-a plăcut mult că era imprimat cu Bugs Bunny.

În această vacanță am constatat că, deși mi-am mai cumpărat alte costume de baie, cel mai bine mă simt în acesta luat de la târg. Ultimul e luat de la magazin chiar înainte de a pleca în concediu și nu am dat mult pe el, dar fix cât am dat pe el atâta face: croială extrem de proastă.

Cum mi-a venit ideea de a face un mix & match cu produse estivale de la Love Yard Sale

Suntem în miezul verii. Mulți dintre voi poate că deja și-au încheiat concediul, dar sunt sigură că mulți dintre voi abia de acum încolo își pregătesc bagajele de vacanță. Bazându-mă pe acest fapt, îndrăznesc să fac un ultim lobby pentru produse estivale pe care le găsești exclusiv la Love Yard Sale și cu care poți pleca liniștită în vacanță.

În acest weekend, pe 20 și 21 iulie, este a doua ediție de vară Love Yard Sale. Am rugat fetele, participantele, să-mi trimită fotografii cu tot ce au mai frumos de sezon în garderobele lor: pălării, rochii de plajă, ochelari de soare, sandalele/șlapi sau genți de plajă. De regulă, multe din aceste produse sunt aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori țin de o nepotrivire de stil sau de o măsură prea mică sau prea mare. De multe ori, produsele au etichetă pentru că au fost primite cadou sau au fost cumpărate din impuls și nepurtate.

Am primit multe fotografii cu produse estivale dar am realizat colaje și mixuri doar cu acele fotografii clare care pun în evidență produsul. Lucrând și combinând piesele, am avut așa un sentiment foarte fain că târgul ăsta adună fete foarte mișto, cu garderobe bogate și pline de stil. Nu degeaba am spus de multe ori că la Love Yard Sale vii să-ți iei doza sau pastila de stil.

Dar nu vreau să mai lungesc vorba. Vă arăt mai departe câteva din combinațiile făcut de mine cu produse estivale, de sezon, de vară, EXCLUSIV din garderobele fetelor participante la ediția din acest weekend de la Love Yard Sale.

Menționez că multe din produse nu le-am folosit în acest articol dar ele vă așteaptă mâine și poimâine, 20 – 21 iulie, la Love Yard Sale.

Mix & Match orange cu alb

Să știți că am primit și prețurile la câteva dintre produse dar efectiv nu le mai știu exact pentru că au fost foarte multe. Rețin doar costumul de baie că e Miss Sixty și costă 60 lei. Dar vă asigur că prețurile variază undeva între 15 lei și 80 lei. Mă refer la toate produsele din toate colajele.

Estival în nuanțe aurii

Mix & Match de roșu și negru

Alb și negru sau animal print style

Pantalonii scurți din denim se încadrează în produse estivale? Da. Pot fi îmbrăcați în orice moment al zilei. Și vor fi. mulți la târg mâine și poimâine.

Ar mai fi multe de pus, dar aș vrea să închei pentru a vă face poftă și mai bine de Love Yard Sale.

Cu cine ne vedem în weekend?

Detalii despre eveniment pot fi găsite accesând linkul următor: https://www.facebook.com/events/2849078988650845/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *