IULIE: chestii mega faine de luat acasă

 

Sper că vă era și vouă dor de rubrica aceasta lunară, căci eu doar la asta mă gândesc de vreo 2 luni cât am absentat.

Încă din luna mai îmi făcusem lista de esențiale care includea și un rucsac realizat de Koja Concept pe care mi-l doream enorm. Între timp, acesta a sosit, așa că vă vorbesc la fix despre el.

Tot în acest colaj mi-am dorit să includ și o carte (care acum două luni încă nu era citită), între timp am terminat-o și vreau să v-o recomand.

Recomandări pentru luna IULIE

Am 4 recomandări mari și late pentru luna iulie. În lista mea de dorințe (mai mult sau mai puțin realizabile) au apărut câteva chestii faine de la magazinul cu designeri de nișă, Hobirama. Cele două fete care se ocupă de acest boutique aduc niște produse de rămâi cu gura căscată. Mie îmi plac enorm, asă că pentru azi am ales să vă arăt un top cu dungi, gen zebră sau hipnotic.

Nu puteam să sar peste încălțăminte, așa că am ales o pereche de Papucei, foarte faini de purtat în acest sezon.

„Semn că te am” este un alt roman de-al Ioanei Chicet Macoveiciuc aka Prințesa Urbană pe care l-am devorat. Recomand să-l citiți, este destul de greu de îngurgitat dar vă asigur că merită din plin.

Dar să trecem la treabă.

1 – Rucsac din piele lucrat manual – Koja Concept

Pe cei de la Koja Concept i-am descoperit anul trecut la târgul de piele Materia. Mi-au rămas la inimă și suflet. Acum o săptămână am primit acest rucsac deși, sinceră să fiu, foarte greu mi-a fost să mă decid ce să aleg. Au atâtea modele faine de genți, rucsacuri și borsete încât nu știi efectiv ce să iei.

Sâmbăta trecută am avut Love Yard Sale și l-am scos și pe rucsac la plimbare. Inițial am plecat de acasă îmbrăcată în ceva cu verde/kaki. La poze mi-am dat seama că nu-l pun deloc în evidență. Așa că am căutat în garderoba fetelor expozante și am găsit o rochie neagră super plăcută și o pereche de sandale.

Mai jos vă las câteva poze cu mini ședința foto cu minunatul rucsac Koja Concept. Acesta al meu costă 380 lei. Au și varianta un pic mai mare la 400 lei și un model mai mic cu fermoar la 350 lei.

2. „Semn că te am” – roman semnat Ioana Chicet Macoveiciuc pe care îl puteți cumpăra cu un cod de reducere pe blogul ei.

3. Top în dungi hipnotice Hobirama

5. Saboți piele în dungi Papucei

 

EI, ce părere aveți? Vă plac recomandările mele pentru luna lui cuptor?

Dacă da, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

One comment on “IULIE: chestii mega faine de luat acasă”

  1. Alexandra says:

    Multumesc mult pentru recomandari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *