Skoob’s Books: album foto handmade

De regula, la aniversarea celui drag, prefer sa ofer cadou ceva special si atunci aleg ceva handmade, mi se pare cea mai buna solutie: e personalizat, e special, e unic. Acum am ales un album foto facut manual Skoob’s Books;de cand cu era calculatoarelor stocam sute de poze digitale si ignoram clasicele albume foto. Parca e mai cald si placut sa rasfoiesti, adancit intr-un fotoliu, amintirile ce decoreaza filele groase cu miros de carton (le exclud pe cele cu buzunare din plastic). Am gasit pe internet doi tineri din Craiova, Skoob’s Books,  care fac jurnale, albume foto si agende manuale, cu coperte din piele si mi-a placut foarte mult ce au creat ei. Rezultatul il vedeti mai jos: piele intoarsa verde, gravata pe o parte si brodata manual de cealalta parte, in interior file colorate legate manual. E o idee foarte buna pentru cei care doresc ceva special!

albumfoto_coperta albumfoto_deschis albumfoto_detaliu

0 comments on “Skoob’s Books: album foto handmade”

 1. Raluca-Alexandra says:

  Buna! Prin blogul tau am aflat de albume si am comandat si eu unul pe care i l-am daruit iubitului meu (5 Hearts au denumit ei albumul). Multumesc pentru idee 🙂 albumele sunt grozave si blogul tau la fel. kizez

 2. Laura Bucur says:

  Cu multa placere Raluca, ma bucur ca te-am putut ajuta. Te mai astept pe aici si multi, multi ani fericiti alaturi de iubitul tau!

 3. Roxana says:

  Buna
  de ce nu pot trimite mesaj ?
  Ma chinuid e o ora sa iti las un mesaj si nu merge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *