Ținute 100% Love Yard Sale / ianuarie minimalist

Spuneam mai devreme că minimalismul meu este despre liniște și timp. Acestea sunt două componente de bază pentru mine ca mamă de doi copii.

Dar minimalism înseamnă pentru mine, în primul rând, cumpărături făcute cu cap. Cred că e știut faptul că organizez de 3 ani Love Yard Sale, iar prin acest târg, pe langă faptul că susțin reciclarea și sustenabilitatea, am reușit să stau departe de tentațiile din magazinele cu vitrine strălucitoare. Practic, procesul de simplificare a garderobei mele a început acum 3 ani și încă este în schimbare. Pot afirma că 30% din piesele din dulapul meu sunt luate de la târg și nu mi-e rușine.

Fac o paranteză, la un moment dat eram la serviciu și vorbeam cu colegele despre târg și am constatat că 3 din piesele de bazei ale ținutei respective erau luate de la Love Yard Sale și nici nu ai fi zis. Închid paranteza.

Așadar, garderoba mea a devenit din ce în ce mai simplă dar cu schepsis, zic eu. Este doar punctată, pe alocuri, cu accesorii care merită puse în lumină.

Să nu vă imaginați că-mi este ușor, pentru mine e o luptă permanentă să nu fac click pe butonul de shop la produsele din dream box. O fac doar dacă știu că am nevoie de acel produs și după ce am așteptat măcar 3 zile să văd dacă mă gândesc la el. Dacă nu-mi iese din cap, atunci e clar că e așteptat la mine acasă.

Revenind la Love Yard Sale pot spune că sunt mândră de ceea ce este. Produsele pe care le aduc fetele expozante, calitatea lor dar și atmosfera creată de oamenii care vin acolo îmi întăresc convingerea că Love Yard Sale nu este privit ca fiind un talcioc sau second-hand ci este o oază de energie pozitivă. 

Astfel, eu și Cătă, sfătuitorul meu de bază, ne-am propus să schimbăm măcar cu un strop opinia snoabă conform căreia doar din vitrine sclipitoare, magazine de fițe (la prețuri nerușinate de cele mai multe ori) pot fi cumpărate articole actuale, de calitate și cu personalitate. Așa a luat naștere Love Yard Sale 100% = ținute cool realizate 100% din articole cumpărate de la târgul nostru. 

Pentru cei care nu știu încă, acest demers cu ținute și stylinguri realizate exclusiv din produse disponibile la târg a început încă din 2016. Fotografii puteți găsi pe pagina de FB a târgului în albumul cu același nume: 100% Love Yard Sale. Vom continua și în 2018 cu ceea ce ne-am propus.

Toí cei implicați în realizarea acestor minunate fotografii au făcut-o din plăcere pur și simplu, pentru că au înțeles acest concept și pentru că le place Love Yard Sale. Vă mai las 3 fotografii de la ședința foto din decembrie, care a avut loc la minunata gazdă a târgului, Coppers Pub.

Mulțumesc tare fetelor pentru implicare, Mirela, Mara, de această dată și Dan.

Vom continua această serie a materialelor pe tema minimalismului cu câțiva invitați. Stay tune!

4 comments on “Ținute 100% Love Yard Sale / ianuarie minimalist”

 1. Nico says:

  Bravo, Laura! Esti o sursa de inspiratie pentru mine! Iar Love Yard Sale chiar mi-a intrat pe sub piele :). Am multe lucruri de aici pe care le pretuiesc si care mi-au adus multe complimente.Ps. Rochita ta neagra cu guleras este dementiala!

 2. Mona says:

  Felicitari! Am cel putin un obiect vestimentar pentru fiecare anotimp achizitionat de la Love Yard Sales.Expozanti sunt oamenii ce au cate o poveste pentru fiecare lucrusor si pe langa sfaturile vestimentare primesti si ceva din energia lor. Nu exista sa ajung la targ fara sa nu iau ceva La un moment dat cu siguranta voi ajunge acolo si ca expozanta

 3. Laura says:

  Mulțumeeesc, Nico! Știu că iubești Love Yard Sale și tare mă bucură. Pup.

 4. Laura says:

  Mona, păi te aștept ca expozantă. Îți mulțumesc pentru frumoasele cuvinte. Fără voi, vizitatorii, aceste târguri nu ar fi posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *