Tricou Uniqlo cu picturile lui Basquiat – o minunăție

Știu de brandul UNIQLO de câțiva ani iar primul tricou pe care l-am avut este un model în colaborare cu brandul finlandez Marimekko, ale cărui patternuri le ador. Tricoul l-am luat chiar de la Love Yard Sale, e drept că de la prietena mea și era nou.

Foto din arhiva personală.

Așa am simțit pe pielea mea un tricou bun cu material de calitate.

De atunci urmăresc Uniqlo. Vestea bună a venit anul trecut, în 2019, când site-ul Uniqlo livra direct în țara noastră. În această iarnă, au lansat o nouă colecție grozavă în colaborare cu Marimekko, geci, rochii și bluze. Mi-au plăcut foarte mult dar nu am apucat să-mi comand.

Acum 2 zile au anunțat o nouă colecție de tricouri cu picturi iconice, alese din legendele opere de artă pop ale lui Andy Warhol, Keith Haring și Jean-Michel Basquiat. Nu e o linie nouă, e gama lor sub care colaborează cu diverși artiști sau designeri. Doar că acestea sunt modele noi iar artistul american de culoare este unul din preferații mei.

Fotografiile cu tricourile sunt luate de pe site-ul uniqlo.com

PS: Recomand un film cu viața lui Jean-Michel Basquiat. Se numește chiar „Basquiat” și a fost făcut în 1996. Joacă mulți actori mari, inclusiv David Bowie în rolul lui Andy Warhol. Merită văzut!

https://www.imdb.com/title/tt0115632/?ref_=tt_sims_tt

PS2: Vă invit să dați subscribe la blog pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmăriți și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI.

One comment on “Tricou Uniqlo cu picturile lui Basquiat – o minunăție”

  1. Silvia says:

    Excelent site-ul. Multumesc mult pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *