De ce e bine să mai ieși din când în când la o cafea cu un om drag dar cu care vorbești destul de rar spre deloc?

Păi vă zic eu de ce. 🙂

Acum două zile am ieșit la o cafea cu Andreea.

Photo pixabay

În urma postării mele de pe instragram de săptămâna trecută (atunci când am lansat invitația de a bea prima cafea pe anul ăsta în oraș cu cineva cu care să și pot pălăvrăgi), Andreea a fost singura disponibilă să ne întâlnim. Nu de alta, dar nu e ușor să găsești un partener pentru o cafea cu noaptea-n cap în prima zi din săptămână.

Dar cine este Andreea?

Pe Andreea am cunoscut-o în 2017 la un curs de social media (am scris AICI despre acest curs). Apoi am mai vorbit online de câteva ori, a participat chiar la Love Yard Sale de două ori și cam asta a fost interacțiunea noastră. Nu aveam nici măcar nr ei de telefon. Dar știam ce om cald, și bun, și sincer este. Așa că m-am bucurat să mă pot revedea cu ea.

Deși ne-am plimbat puțin până să găsim o cafenea unde să pot sta liniștită că mașina e parcată în loc sigur și nu plătesc 10 lei ora, timpul a zburat. Să vorbești cu un om aproape 4 ceasuri fără să-ți pese că poate în acel interval de timp munceai, e ceva.

Deși nu ne cunoaștem foarte bine, iar de văzut o facem foarte rar spre deloc, întâlnirea a meritat din plin.

Pe de o parte, pentru că am făcut un schimb important de informații despre interesul nostru comun: social media. Ea mi-a împărtășit chestii pe care eu nu le știam, eu i-am dat la rândul meu insight-uri din experiența mea cu online-ul. Am descoperit, de asemenea, că face niște felicitări grozave, handmade prin tehnica decupajului. Le puteți vedea aici, dacă vă interesează. Am aflat chiar și că și-a renovat singură (dah, ați citit bine) micul apartament. De asemenea, am, mai aflat că tot ea face design-ul pentru câteva piese care se vând prin toată lumea (puteți vedea aici). Ce știam deja era faptul că scrie pe blogul ei de travel Chique România.

Dar cel mai important este că mi-a dat acea stare de bine.

Intenția mea nu a fost să scriu acest articol pentru a promova ceea ce face ea. Voiam doar să vă reamintesc că a fost plăcut să mai ies din bula mea (de mamă și de târg), că o revedere cu un om cu care nu interacționez prea des dar cu care am în comun mi-a dat un boost de energie pentru toată săptămâna. Andreea, mă bucur mult că ai dat curs invitației mele.

Așa că, dacă aveți de unde, luați-vă și voi din când în când o „Andreea”.

Dacă vă place ce mai scriu eu din când în cand aici, vă invit să dați subscribe la blog pentru a fi la curent cu alte articole, să mă urmăriți și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *