Un Love Yard Sale incendiar

Azi e miercuri și aș vrea să las câteva rânduri pe blog despre ediția Love Yard Sale de sâmbătă, 5 august. Pe parcursul celor 3 ani de târg am mai lăsat aici gânduri, fie într-un moment de cotitură, fie la o ediție reușită, fie pentru că așa am simțit.

Dacă trag linie realizez cât de greu a fost începutul, cum totul a pornit mai mult dintr-o joacă și cât de frumos este unde a ajuns. Este incredibil cât de greu poți forma și menține o comunitate în jurul unei idei. Dar nu și imposibil. Cred că dragostea pentru haine, circuitul lor în natură și poveștile lor perpetuate în timp au făcut ca Love Yard Sale să meargă pe pantă ascendentă.

Un LOVE Yard Sale incendiar cu premise mici de reușită

Sâmbătă a fost cea mai sufocantă zi din an. Știam acest lucru, de aceea cumva am ales să nu fac 2 zile la rând cum se întâmplă în mod normal. Prognoza era de cod roșu de caniculă. Sinucidere curată să stai 8 ore într-un loc, chiar și la umbră. Stăteam pe loc și curgeau apele pe mine. Dar am avut noroc de fete grozave sâmbătă, au rezistat cu stoicism, și-au aranjat cu calm standurile și au rezistat până la 6 seara. Le felicit și pentru produsele frumoase pe care le-au avut.

Lăsați-mă să mă mândresc și cu cei doi fotografi care, pe căldura năucitoare de sâmbătă, au avut răbdarea să surprindă cele mai faine momente din zi, fiecare cu stilul său caracteristic. La această ediție au fost oferite și 3 cadouri celor care s-au înscris la tombolă, cadouri constând în produse cosmetice. Mulțumim clubului Yves Rocher pentru implicare și pentru șansa de a ne răsfăța cu mici atenții vizitatorii. Ne-ar plăcea să avem ocazia asta mai des și sperăm ca și alte firme să-și dorească să se asocieze cu Love Yard Sale, un târg care a crescut frumos și și-a fidelizat vizitatorii. Ei merită înainte de orice mulțumirile mele pentru că au făcut din târg ce este azi dar și pentru prezența lor într-o zi ca cea de sâmbăta trecută. Au fost adevărații eroi ai zilei.

De asemenea, îi mulțumesc Ioaneiprintesa urbana – care a reușit să strecoare și vizita la Love Yard Sale în programul său de weekend. Pe tot parcursul zilei a fost un flux constant de oameni care mă uimeau și mă bucurau, totodată, că își strecuraseră în agenda lor și o vizită la Coppers Pub, gazda noastră amabilă.

Mi se confirmă încă o dată că așteptările nu sunt prea bune. Am avut la dispoziție doar 2 săptămâni pentru înscrieri și au mers destul de greu. Știam că e un weekend cu Untold, știam că lumea face orice să evadeze din capitala încinsă, știam că e lună de concedii. Cu toate acestea, Love Yard Sale a avut parte de oameni frumoși, de vibe bun, de muzică faină, pe gustul majorității. Parcă totul a părut mai simplu. Au venit mulți prieteni în vizită. Au venit mulți din vizitatorii fideli ai târgului. Mulțumesc.

Vă las mai departe să admirați câteva din fotografiile de sâmbătă. Mai multe puteți vedea accesând linkul următor al paginii FB de târg.

Dacă v-a plăcut aici vă invit să dați un like și paginii FB a blogului, adică AICI și vă mai aștept în vizită.

Cei doi fotografi sunt: Mirela Trofin și Dan Pastia.

PS: Pe 4 noiembrie 2017 avem aniversarea de 3 ani. Love Yard Sale pregătește o ediție ultra specială, așa că rămâneți aproape pentru informații.

Și principalele vinovate de Love Yard Sale.

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *