Un singur obiect vestimentar cu care am alcătuit 3 ținute

Nu mai e un secret faptul că-mi plac foarte mult hainele, oricât de superficial ar suna.

Îmi plac hainele, îmi place să le port, îmi place și să le probez, îmi place chiar și doar să le adulmec în magazinele virtuale. Să-mi plimb privirile prin pagini online cu haine, să-mi imaginez cum le-aș purta și unde aș merge cu ele. De multe ori mă gândesc chiar și cum le-aș combina sau asorta în funcție de ceea ce știu eu că am acasă în dulap.

Dar, pentru că există un dar.

Eu susțin alegerile cumpătate, nu degeaba organizez de 3 ani Love Yard Sale, și am ajuns să port destul de des aceeași piesă. Și, pentru că pun piesa respectivă în combinații diferite, dau de multe ori senzația că de fapt eu am șifonierul plin cu haine, genți și încălțăminte. Mi s-a spus deseori că am foarte multe și lumea se miră chiar unde le mai țin, probabil că-și imaginează că am un dressing ca-n filme.

Secretul meu este abilitatea de a face tot felul de combinații

Situația nu este nici pe departe așa. Mai mult, de când am copii, spațiul de depozitare al hainelor mele s-a redus considerabil. Recunosc, secretul meu dintotdeauna a fost abilitatea de a face tot felul de combinații care să dea impresia de fiecare dată că am alte haine.

Azi am ales să fac un exercițiu de imaginație, să mă joc puțin. Pentru că-mi place, cum spuneam mai sus, să fac diferite combinații cu hainele și accesoriile care îmi plac, vreau să vă arăt și vouă ce ținute am alcătuit pornind de la un accesoriu vestimentar foarte îndrăgit de orice femeie: geanta.

Așadar am dat o raită virtuală prin magazinul multibrand answear.ro și am scotocit prin genți.

Deși de când cu copiii prefer un rucsac în spate pentru a avea mâinile libere, am găsit o geantă plic din piele care mi-a plăcut tare mult. Dunga aceea verde face toți banii. Dimensiunile sunt relativ mari pentru un plic (lungimea este de 28 cm), deci e un accesoriu util și încăpător pentru o mamă.

Toate cele 3 ținute pe care le-am alcătuit sunt exclusiv cu obiecte vestimentare de pe answear.ro.

1. Prima ținută îmi este cel mai aproape de stilul meu vestimentar din ultimii ani. Minimalist, simplu și confortabil, totodată șic.

2. Cea de a doua ținută este una din ținutele mele favorite pentru că are multă culoare. Inițial am vrut să fac un outfit all yellow, dar nu prea se mai potrivea poșeta plic. Așa că am făcut combinație de 2 culori, verde și galben. Ceva la fel de confortabil, ce aș purta oricând, chiar și la serviciu.

3. A treia ținută are în componență sandale cu toc. Eu foarte, foarte rar mai port tocuri, pur și simplu nu-mi sunt confortabile, dar ceva cu platformă deja schimbă situația. Outfit-ul este la fel de confortabil, nu știu dacă ați observat.

Aș vrea tare mult să-mi spuneți dacă vă plac cele 3 ținute? Și aș mai vrea să știu dacă aveți un secret prin care vă păstrați șifonierul aerisit cu lucruri doar care vă plac.

Toate cele 3 colaje sunt alcătuite de către mine cu pozele de produs de pe site-ul answear.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aștept să dați subscribe la newsletter pentru a afla primii noutățile. Vă invit să dați LIKE și paginii fb a blogului stil de mamă, adică AICI.

PS: Fiți pe fază pentru că voi reveni cu un articol cu îmbrăcăminte pentru bărbați. Fix pe același principiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *