When LOVE is for SALE devine LOVE yard sale

In primul rand vreau sa multumesc partenerilor care au sustinut prin mediatizarea online a targului meu drag When LOVE is for SALE din data de 1 martie. Sper ca in continuare sa ne fie alaturi si sa rezoneze cu conceptul de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite.

Multumim: Sfatul parintilor, Romania fashion, WAHM, Kfetele, Bucurie verde, Sunt mamica, Gratuitor, Mujer, Orasul meu si Wide. Cu mare drag asteptam noi prieteni.

Cu cea de a doua editie am reusit sa mai bifam la capitolul experienta inca o etapa, important este ca acesti pasi se realizeaza, chiar daca timid. In peisajul târgurilor de profil, reușim încet-încet să ne găsim locul și să ne încântăm vizitatorii prin atmosfera agreabilă creată de expozanţi, lucrurile de calitate aduse spre vânzare și confortul unei locaţii primitoare (Have a Cigar, Str. Dianei 11).

Acum suntem gata să facem inca un pas înainte: When love is for sale devine LOVE Yard Sale, cu forţe proaspete și pagină nouă. Vă invităm să ne vizitaţi și contăm pe like-urile voastre.
Dragostea e oarbă, shoppingul la fel. LOVE Yard Sale este locul unde poţi să cumperi sau să vinzi lucruri de toată frumuseţea la preţuri pe care n-ai cum să nu le iubești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *