2 ani de LOVE Yard Sale

Ieri, 1 noiembrie, s-au împlinit 2 ani de LOVE Yard Sale. Știți cum e? Exact ca atunci când ai un copil.

lys_mesaj

Primul an îl trăiești din plin, cu toate emoțiile posibile și imposibile, urmărești avid fiecare proces al dezvoltării și creșterii lui. Reții fiecare detaliu și ai emoții intense. Din al doilea an deja parcă nu mai ești atât de grijuliu, știi că a mai crescut puțin, îl lași cumva să crească de la sine, îi dai doar direcții și ești acolo. Evident că asta nu înseamnă să nu mai acorzi aceeași atenție, o acorzi dar începi să tratezi puțin mai relaxat trecerea timpului.

Primul an de LOVE Yard Sale a fost plin de emoții și incertitudini, speranțe și eșecuri. Am râs, am plâns, dar la încheierea unui an am scris tot AICI pe blog. Nici al doilea an nu fost ușor, dimpotrivă, multe schimbări, inclusiv de locație (din ianuarie 2016 se desfășoară în Mântuleasa 40), trăiri intense cu echipa de televiziune Observatorul Antenei 1, mulți oameni noi, multe provocări dar parcă totul s-a derulat într-un ritm constant. Au fost suișuri și coborâșuri, ca-n viață. Au fost ediții foarte bune, ediții mai puțin animate, fără să existe vreo regulă anume, dar per total atât participanți cât și vizitatori s-au declarat mulțumiți. Atmosfera frumoasă, oameni sociabili, haine frumoase, prețurile prietenoase au făcut din cei 2 ani de LOVE Yard Sale un târg cunoscut și îndrăgit. Sau cel puțin așa am auzit.

lys_mesaj2 lys_yes
Ediția aniversară LOVE Yard Sale – 2 ani mi-am dorit să fie una…mi-e teamă să folosesc cuvântul „reușit”…una din care oamenii, participanți și vizitatori deopotrivă, să plece fericiți acasă. Mi-am dorit să fie o ediție din care să se simtă toată dragostea pe care eu o investesc în organizarea acestui târg. Nu vreau laude sau statui, vreau doar ca LYS să stea bine acolo unde a ajuns, stabil și cu un flux constant de vizitatori. Ziua de sâmbătă a fost frumoasă, o atmosferă caldă cu oameni faini și prieteni în jur. În ziua de duminică ceva nu a mers. Încă de la început. Am scris un paragraf cu toate detaliile nereușitei dar am șters. Prefer să rămân cu amintirea frumoasă a acestor două zile dar cu învățăminte trase.
LOVE Yard Sale mi se potrivește, în continuare, ca o mănușă întruchipând exact filozofia mea în materie de haine, pentru că ele trebuie să circule, să umble, să fie iubite mereu. Am foarte multe produse cumpărate de la târg, pentru mine, pentru fete și mă mândresc cu ele. Mulțumesc tuturor pentru răbdare, pentru implicare, pentru cei doi ani de existență LYS. Mulțumesc gazdei Mântuleasa40 foarte mult pentru ajutorul pe care mi-l da de fiecare dată. Mulțumesc Mireluș pentru pozele frumoase și ajutorul dat de fiecare dată. Mulțumesc Dan tot pentru pozele tale aparte.

Să trăiești dragă LOVE Yard Sale! Mulțumesc, C.!

lys2ani_eulys_tort_eva  lys2ani_ilincazuzele_lys

2 comments on “2 ani de LOVE Yard Sale”

  1. Moni says:

    Sunt mandra de tine! :-*
    La multi ani fericiti!

  2. Laura says:

    Și eu te iubesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *