1 an de Love Yard Sale

Întrebarea care mi s-a adresat cel mai des de-a lungul timpului ar fi:

“Cum reușești să ai atâtea haine?”.

De fiecare dată răspund că e o iluzie și că situația nu e chiar asta.

Adică am, nu zic nu, dar nu mai multe decât majoritatea femeilor. Chiar la unele capitole stau prost 🙂 Ce pot să sustin este că mereu, dar mereu le-am combinat în cele mai îndrăznețe moduri, iar smecheria asta crează iluzia de cantitate.

Pe lângă asta, de când mă știu mi-am vândut hainele și obiectele. Părinții mei nu aveau întotdeauna bani să-mi dea sa-mi cumpăr ce voiam eu, profesori fiind, și nici nu cred că ar fi fost de acord cu pasiunile mele de moment. Așa că am început să îmi vând din haine: pe la prietene, pe la prietenele prietenelor, colege și tot așa. Mi se punea pata pe ceva (și aici vorbesc chiar de perioada de liceu de la începutul anilor 90 când foarte greu se găsea ceva), căutam frenetic să vând un lucru și din banii obținuți îmi luam altceva.

Și mă calmam 🙂

Recunosc, de multe ori mi-a părut rău după unele lucruri vândute, pe unele și acum le țin minte însă nimic nu se obține fără sacrificiu. Glumesc. Dacă mă întrebați am și dat foarte multe, haine, încălțăminte, accesorii, bijuterii și încă mai dau.

Love Yard Sale mă definește

Am făcut introducerea asta lungă pentru a marca faptul că târgul Love Yard Sale, care în luna noiembrie împlinește 1 an, mi se potrivește ca o mănușă. Întruchipează exact filozofia mea de-o viață în materie de haine, pentru că ele trebuie să circule, să umble, să fie iubite mereu. Mi-a trebuit 1 an să-mi dau seama că Love Yard Sale este ceea ce mă definește.

Aproape că nu-mi vine să cred că a venit vremea să tăiem moțul și că 12 luni au trecut așa, cât un pocnet de degete. Uneori realizez că nici nu mai am nevoie de magazinele din mall pentru că multe găsesc chiar la târg.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au expus la edițiile târgului, că au avut răbdare și încredere, chiar dacă nemulțumiri au existat, să mulțumesc celor care au trecut pragul, nu știți ce bucurie mă arde când văd clienți care pleacă mulțumiți.

Să mulțumesc gazdei Have a Cigar pentru căldura cu care ne-a primit de fiecare dată, dar știu că și lor, celor din interiorul pub-ului, le-a intrat deja în sânge.

Concurs aniversar

Cu această ocazie aș vrea să răsplătim pe cineva pasionat de yard sale printr-un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei. Habar nu aveți câte vă puteți cumpăra de această sumă. Tot ce trebuie să faci este să trimiteți o poză cu un produs cumpărat la una din edițiile Love Yard Sale până pe 4 noiembrie, noi facem un album pe pagina FB a târgului și le postăm. Vom trage la sorți pe 5 noiembrie prin programul random.org.

Hai, curaj! Și succes!

 

3 comments on “1 an de Love Yard Sale”

  1. Simona says:

    Am aruncat si eu un ochi peste produsele lor si chiar am vazut ca sunt super, sunt haine modeste, nimic excentric, dar foarte placute la aspect si din materiale de calitate. Daca imi voi gasi ceva pana la extragere, poate voi participa. Multumesc de idee! 😀

  2. Laura Bucur says:

    Te aștept sâmbătă și duminică la Love Yard Sale să îți cumperi ceva frumos, să-ți faci poză și să te înscrii la concurs.
    Mult succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *