3 motive mari și late pentru a-ți păstra amintirile într-o fotocarte de la Celebook

Cred că Celebook nu mai are nevoie de nicio prezentare. 

Și dacă nu știți vă spun eu, Celebook sunt cei care te ajută să-ți păstrezi momentele frumoase într-o fotocarte. Fix ca-n imaginea de mai jos:

Dacă vă întrebați care e diferența dintre un album foto premium și o fotocarte, acestea ar cam fi:

  • coperta la fotocarte e tare

  • coperta albumului premium poate fi printată sau din piele

  • fotocartea poate avea până la 120 de pagini și sunt din hârtie cretată

  • albumul premium poate avea până la 80 de pagini și au hârtie fotografică

  • legarea paginilor la fotocarte sunt tip revistă

  • albumul premium are legarea paginilor lay flat, rezultând o vedere panoramică a fotografiilor. Astfel poți pune o poză pe 2 pagini și se va vedea foarte bine

Recunosc că de 2 ani mă agit să-mi adun pozele preferate într-o astfel de carte. Motivul a fost că nu mi-am găsit timpul necesar să selectez fotografii. Fie vorba între noi, eu nu am timp niciodată de nimic.

Anul acesta m-am ambiționat și am reușit să-l fac pe Moș Crăciun să ne aducă o fotocarte.

Nu știu voi cum sunteți, dar eu adun o grămadă de poze în telefon. După care nu mai am memorie și încep să șterg puțin câte puțin din pozele care zic eu „nu-s importante” deși toate-s amintirile mele. Aș putea s-o spun și pe aia că dacă pierzi telefonul, caput poze, Din fericire, în atâția ani nu am pierdut nici un telefon, doar mi s-au „stricat”. Mai rău, mi s-a stricat un laptop acum mulți ani și încă nu am recuperat pozele de pe hard disk.

Cu alte cuvinte, unul dintre motivele principale pentru care merită să-ți faci o fotocarte e:

  1. Îți păstrezi amintirile favorite într-o fotocarte pe care te poți uita orând împreună cu copii care cresc sau cu rudele care vin în vizită și le arăți poze de la diferite evenimente.

2. Calitatea imaginile tipărite este incredibilă, unele poze arată mai bine decât în telefon, să-i zic. Și partea faină e că dacă ai rezoluție bună poți printa o poză care-ți place, mare cât pagina de album.

3. Deși faza cu pozele pare greu la început, interesant este că poți importa poze din ce canal de social media vrei sau chiar din google photos.

Faptul că poți crea o fotocarte sau un calendar, ce vrei tu, din poze pe care le poți lua din instagram, e foarte faină ideea de cadou cuiva care e activ pe acest canal.

Acum avem o fotocarte foarte faină cu amintirile noastre de când eram doar noi 2, apoi am devenit 3, apoi 4, apoi 5 cu cățel cu tot. Mi-a fost foarte greu să aleg, aș fi pus mult mai multe dar pentru asta așa avea nevoie de 20 fotocărți, nu de una.

De altfel, după ce am realizat albumul, mi-am dat seama că vreau și un calendar de perete pentru acest an și am ales să fac doar cu pozele cu Yuna. Dar asta într-un episod viitor.

Dacă sunteți curioși ce fac cei de la Celebook, intrați pe contul lor de instagram pentru că sunt foarte activi și arată foarte bine.

Și încă o veste bună, începând de azi la Celebook rulează o campanie promoțională și au o ofertă de -25% REDUCERE la orice produs de minim 300 Lei. Folosiți un cod promo HAPPY25 și gata, aveți și reducere. Oferta va fi valabilă până pe 31 ianuarie 2021.

 

Ce părere aveți? voi aveți o astfel de fotocarte? V-ar tenta să faceți?

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *