Ședință foto de Crăciun pe timp de pandemie 2020

Fără să fie ceva programat, se pare că din 2 în 2 ani ne bucurăm de câte o ședință foto profesionistă având ca temă: Crăciunul.

Ședință foto 2016 ⬇️

Ședință foto 2018 ⬇️

Dacă în 2016 și în 2018 aveai de unde alege studioul foto, anul 2020 cu siguranță e diferit. Pe fondul „minunatului” covid, mulți poate că se feresc de orice activitate care presupune interacțiunea umană. Eu am considerat că nu e cu nimic diferit față de mersul într-un magazin alimentar. Mai mult decât atât, la studioul foto suntem doar noi și fotograful, iar regulile de igienă și distanțare le aplicăm oriunde am fi.

Interior sau exterior?

Am observat că o parte din fotografi au ales să realizeze ședințele foto de Crăciun în aer liber, alții își continuă activitatea indoor. Nu e ușor pentru nimeni, nici pentru cei care au făcut din această pasiune un business și trebuie să meargă mai departe, nici pentru noi care ne dorim să păstrăm amintiri frumoase în albume foto.

Eu am ales să-l susțin pe Cristian Buturugă, un tânăr fotograf talentat și serios. Interacțiunea noastră e mai veche, de ceva timp a devenit fotograful oficial al edițiilor Love Yard Sale. Puteți admira fotografiile de la ediția aniversară AICI. Deși nu e greu să surprinzi dorințele femeilor în imagini, Cristian a reușit să surprindă din spiritul târgului. Și asta mi-a plăcut.

Pentru că este pasionat de ceea ce face, a trecut la nivelul următor și și-a creat în studio 3 decoruri minunate de Crăciun. Ce mi-a plăcut enorm a fost că, împreună cu colegul său care se ocupă de partea video, a construit de la zero cele 3 fundaluri pentru sesiunile foto.

Băieții au realizat și un filmulț making of dar nu-l pot urca aici, deocamdată, pentru că este prea mare.

Pe scurt, am stabilit ziua în care să vin cu fetele. Am ales o zi din timpul săptămânii pentru că am decis să facă doar fetele fotografii.

Studioul este compartimentat în 3 camere, iar 2 sunt amenajate cu cele 3 decoruri. Ședința a durat 2 ore jumătate, asta pentru fetele s-au simțit atât de bine și nu mai voiau să plecăm de acolo. Nici foame nu le-a fost.

Dar las mai bine imaginile să vorbească: ședință foto de Crăciun 2020.

Primul decor e mai de acomodare.

  

Al doilea decor a fost cel mai apreciat.

Le-a plăcut zăpada artificială și Mia nu s-a lăsat până nu a plecat cu un bulgăre de „zăpadă”. 

Mie mi-a plăcut cel de-al treile decor, foarte cosy și intim și mi se pare că au ieșit cele mai frumoase poze.

Mulțumim mult, Cristi!

Dacă vă plac fotografiile și sunteți interesați de o ședință foto la Cristian Buturugă puteți face rezervări direct la nr de telefon: 0731.23.45.32.

pastedGraphic.png

Ședința foto durează 1 oră în toate cele 3 decoruri și costă 400 lei.

pastedGraphic.png

Vi se vor livra 40 de fotografii profesionale digitale.

pastedGraphic.png

BONUS: 5 fotografii 10×15 printate.

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *