6 pulovere perfecte pentru această toamnă

În luna octombrie a anului trecut scriam un articol despre puloverele oversize din magazine.

Toamna acesta aproape că uitasem de piesa asta must-have de sezon. Noroc cu Instagram. În ultima perioadă am petrecut destul de mult timp pe această rețea și am descoperit multe conturi foarte faine. Așa am dat peste puloverele faine de la un brand românesc 100%: Chemistry Studio.

Ideea e așa, dacă nu ai o bunică sau o mătușă să-ți lucreze cu andrele ce model și ce culoare de pulover vrei tu, atunci trebuie să aloci o sumă frumușică pentru o asemenea piesă hand-made. Mie îmi plac foarte mult dar nu cred că aș îndrăzni să dau 6-7 sute de lei, și  chiar și mai mult.

Asta nu înseamnă să nu recomand ce-i frumos și de calitate și, mai ales, neaoș.

1. Pulover Chemistry Studio – 950 lei

Și pentru că mi-au plăcut mult produsele realizate de Chemistry Studio, am căutat și am mai dat peste un brand românesc 100%: Made in Roșia Montana. Inițial m-a intrigat numele dar apoi am descoperit că acest brand are conotații sociale. Practic, 10 % din profitul net realizat din vânzarea de produse handmade din lână de merinos, este investit în EDUCAȚIE. Practic cumperi ceva de calitate și dai și o mână de ajutor.

2. Pulover Made in Roșia Montana – 106 Euro

Nu puteam să sar peste Simona Taudor, mama lu Fire, de la care eu am hăinuța pentru laptop. Cu Simona am făcut un interviu anul trecut, așa că, dacă doriți să-l citiți o puteți face AICI. Noutatea cu care vine Simona în această toamnă este acest cardigan oversize sau one size, spuneți-i cum vreți. Este minunat.

3. Cardigan Fire – preț la cerere.

Multe cred că știți deja de designerul român Ioana Ciolacu. Pe lângă colecțiile ei atipice, Ioana are în portofoliu și produse tricotate, iar cele cunoscute sunt cele cu ochiuri gigant. Sunt încă în trend. Nici la Ioana prețurile nu sunt mici, dar cred că o asemenea piesă merită tot efortul.

4. Pulover Ioana Ciolacu – 1250 lei

Și, pentru a echilibra puțin balanța, vă fac două sugestii „no handmade”, mai accesibile la buget, de la nimeni altul decât Zara.

5. Pulover oversize Snoopy – 199,90 lei

A șasea sugestie tot de la Zara este și am ales-o pentru culoarea fabuloasă.

6. Pulover mov – 149,90 lei

Din punctul meu de vedere acestea ar fi cele 6 pulovere perfecte pentru acest sezon, pentru această toamnă frumoasă. Prețurile nu sunt mici deloc, dar gândiți-vă că sunt produse lucrate cu mâna, cu sufletul, sunt investite timp, răbdare și energie.

Voi de unde vă cumpărați pulovere?

Să aveți o toamnă minunată  îmbrăcate în astfel de pulovere!

 

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI, pe Instagram – AICI sau chiar pe Pinterest – AICI. Mulțumesc.

 

PS: Am lăsat linkuri către conturile de Instagram ale fetelor pentru că sunt faine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *