Cum a fost la ediția aniversară de 4 ani Love Yard Sale dar mai ales cum m-am îmbrăcat

În weekendul 3 – 4 noiembrie, Love Yard Sale a împlinit 4 ani.

Pentru cine nu știe sau întră pentru prima oară aici, Love Yard Sale este un târg ce are la baza conceptul yard sale și se desfășoară în București. De 4 ani încoace, LYS a crescut așa, încetișor și frumușel. Dar indiferent în al câtălea an ne aflam, am încercat să organizăm în jurul datei de 4 noiembrie o ediție aniversară prin care să sărbătorim ziua LYS. (Prima ediție a avut loc pe 4 noiembrie 2014 la Have a cigar)

Primul an

Și fiecare ediție aniversară ne-am străduit să o condimentăm cu ceva . La prima aniversare am avut participante bloggerite din nișă fashion și beauty, plus un invitat de onoare: Luana Ibacka.

Anul doi

Al doilea an l-am sărbătorit la Mântuleasa, un loc tare prietenos cu care LYS a rezonat foarte bine, doar că spațiul indoor nu prea ne mai permitea. Atunci am avut premii surpriză dăruite chiar de participanți în cadrul unei tombole.

Anul trei

Al 3 lea an l-am sărbătorit la Coppers cu bloggeri din nișă de parenting de această dată.

Anul patru

În acest an, 2018, am vrut să oferim 4 premii pentru cei 4 ani de Love Yard Sale. Cei doi susținători ai cumpărăturilor frumoase sunt: Aseyda și BuzduBijoux.

Cu adevărat inedit a fost însă preocuparea mea pentru o vestimentație. Grijă pentru ținute am avut și am la fiecare ediție, nu-i asta problema. Dar acum, la 4 ani, chiar voiam ceva deosebit.

Am avut într-un final 3 variante dar trebuia să aleg doar 2, normal că doar 2 zile de târg erau. Așa că, aș vrea să mulțumesc în mod deosebit magazinului Pepper care mi-a oferit cadou această pereche de sneakers, foarte comode și practice, chiar dacă modelul este deja unul banal, acele broșe insecte dau tot farmecul.

În prima zi am ales o rochie verde foarte faină și confortabilă, cu buzunare mari. Croiala mi se pare că m-a avantajat și mi-a ascuns formele obținute după cele două nașteri. Buzunarele sunt un must have, deci un plus rochiei. Deasupra am avut un fel de cardigan subțire și foarte practic dar cool.

În cea de-a a două zi am purtat un coat galben muștar, așa în ton cu vremea de afară. Punctul de atracție era spatele acestei haine pentru că era pictat manual.

Plicul este vintage și a fost al mamei mele.

Ambele ținute au fost asigurate de magazinul Dacia 24. Aici găsiți numai branduri românești și designeri români. Chiar aveți de unde alegeți iar prețurile sunt accesibile.

Nu vreau să închei până nu aflu de la voi care din ținute vă place cel mai mult? Și să vă săun că vă aștept la ediția din data de 24 – 25 noiembrie când voi îmbrăca și cea de a treia ținută, o bluză superbă de la Dacia 24.

Fotografiile superbe sunt realizate de Magdalena Aldea căreia îi mulțumesc foarte mult.

 

Acestea fiind zise, eu te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI, pe Instagram – AICI sau chiar pe Pinterest – AICI. Mulțumesc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *