Curățenie rapidă cu Swiffer și o duminică întreagă în fața mea

E 11.00 dimineața și simt de parcă ar fi trecut deja juma de zi. 

Azi au plecat fetele mele în tabără, destul de departe. Trează de la 4.30, băut o cafea, dus fetele la autocar, plimbat Yuna, apoi curățenie toată casa (mă rog, apartament de 2 camere).

La ora 11 DEJA beam a doua cafea și mă relaxam la gândul că am o duminică întreagă în față. Bine, „relaxare” e doar un fel de a spune că până nu-mi văd copiii ajunși la destinație oricum nu am stare.

Ce vreau să subliniez e faptul că azi am făcut curat. Ok, da, e duminică, până și D-zeu s-a odihnit în a șaptea zi, dar zău dacă am altă zi când să fac asta. 

Așa că am profitat de ocazie și am testat kit starter-ul Swiffer ce include: mop, lavete uscate, lavete umede și pămătuf primite în campania de la Buzzstore.

poza

Testul suprem: balele Yunei!

Nu exagerez deloc când spun ce-am scris mai sus. Yuna e cel mai mișto câine, nu am probleme cu blana ei, caracter super fain dar ah, balele ei mă termină psihic. Sunt ca un super glu, dacă se întăresc, adio liniștea mea.

Bun, deci întâi am aspirat bine tot apartamentul. Apoi am pus în acțiune prima lavetă umedă și mopul ușor de manevrat primite în kit. Pe gresie în bucătărie era salivă super uscată în 2 locuri.

Laveta umedă e destul de grea, ai senzația că va curge lichid din ea, are un parfum discret și plăcut. În 2 timp și 3 mișcări s-a curățat tot.

Ce mi-a plăcut e că, spre deosebire de alt mop cu talpă dar care are cârpă, nu trebuie să dau de 3 ori, să mă aplec s-o scot, s-o curăț, să dau cu soluție de curățat și apoi să mai fac iar 3 mișcări. O lavetă mi-a ajuns în bucătărie. În total am consumat 3 lavete umede pentru toată casa.

Concluzie: am economist TIMP.

Ah! De când îmi doream un pămătuf să șterg praful așa ca-n filme!

Pămătuful ăsta chiar e eficient. Știți lavetele obișnuite de praf că dai și lasă urme de parcă nici nu ar fi trecut cârpa pe suprafață?

Ei bine asta mi-a plăcut la pămătuful Duster Swiffer, că a captat praful și l-a reținut complet. Se spune că reține și părul de la animale ceea ce mi se pare foarte cool. 

Și mai e ceva fain, că ștergi praful de pe orice, de pe plante, de pe tastatură, sau din orice nișă dubioasă din mobilier. Cum ar fi monstrul ăsta de comodă din secolul 19 care nu-mi aparține mie, e a proprietarei și nu vrea s-o mărite. Așa că mă lupt eu cu ea și cu praful care se tot ascunde printre formele basoreliefice.

Lavetele uscate sunt foarte utile pentru locurile greu accesibile de sub frigidere, canapele sau rafturi cum am eu. Se adună mult praf, aspiratorul nu ajunge, în schimb mopul ăsta șmecher cu cap pivotant la 360 ° împreună cu laveta uscată groasă scoate tot praful și părul adunat sub mobilier.

Hai că între timp s-a făcut 12.30, am terminat și cafeaua, Yuna doarme dusa iar în casă e un miros de curat. Me like it!

De ce am ales Swiffer? Poate vă veți întreba. Pentru că la un momentat dat când nu știam ce fel de mop să-mi cumpăr, un prieten mi-a recomandat Swiffer. Mi-a zis că amicul lui bun din America folosește de ani buni. Nu mi-am cumpărat atunci, dar am reținut.

 

Voi ați auzit de Swiffer? L-ați folosit? Sau l-ați folosi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *