Review la 3 produse din noua gamă de la Yves Rocher

De o săptămână testez pe pielea mea 3 produse cosmetice din noua gamă de la Yves Rocher.

Pentru că îmi plac, am hotărât să scriu puțin despre fiecare, poate vă ajută atunci când sunteți în căutarea unui produs similar.

În primul rând trebuie să spun 2-3 cuvinte despre această nouă gamă HYDRA VÉGÉTAL de la Yves Rocher. Toate cele 3 produse, gel cremă, ser lichid și gel anti-oboseală pentru ochi, sunt create special pentru a HIDRATA foarte bine tenul.

Fiecare din cele 3 produse conține un ingredient activ numit Edulis. Planta asta asigură hidratarea de care pielea are nevoie. Ingredientul activ extras, denumit apa celulară de Edulis, are efect de hidratare de până la 48 de ore.

Și cel mai important pentru mine este că toată gama ESTE POTRIVITĂ ORICĂREI VÂRSTE.

1.
# Gel-cremă pentru hidratare intensă 48 de ore – spune că hidratează în profunzime pielea timp de 48h. Imediat, tenul este revitalizat.

Da, așa e.

Crema nu e grasă și are o textură de gel. Inițial m-a cam desumflat treaba asta pentru că gelul îmi lasă de obicei o senzație de uscăciune după ce intră în piele. Dar crema asta nu. Fain e că nu trebuie cantitate mare, pui un bob de mazăre în palmă, masezi tenul și intră rapid lăsând un aspect catifelat pielii.

De asemenea, are un parfum discret. Mie îmi plac produsele fără parfum dar acesta nu mă deranjează.

2.

# Ser lichid ultra-hidratant – promite că textura formată din micro picături revitalizează și hidratează imediat tenul, datorita formulei sale super concentrate în activi hidratanți.

Puțin cam alambicat exprimat, dacă mă întrebați pe mine. Dar într-adevăr gelul e aproape la fel de fain ca și crema. Îmi place că îl aplici rapid datorită pompiței. Îl folosesc când sunt pe viteză dimineața. La cremă îmi place să stau să masez mai mult.

Partea bună e că simt pielea revigorată, parcă abia m-am spălat pe față după ce mă ung cu serul.

 

3.

# Gel hidratant anti-oboseala pentru zona ochilor – spune că diminuează cearcănele, netezește și hidratează pielea din zona ochilor. Textura proaspătă conferă luminozitate privirii și nu conține parfum.

Cearcăne nu am, deci nu pot spune dacă le diminuează sau ba.

De asemenea, riduri de expresie în jurul ochilor am, acestea nu au cum să dispară peste noapte.

Dar îmi place că, la fel ca produsele de mai sus, nu-mi strânge pielea. Pun un pic pe degete și acopăr zona din jurul ochilor.

Un mare plus consider că e faptul că-l pot folosi fără grijă de când am gene aplicate. Cine știe despre ce vorbesc poate confirma, dacă ai gene nu poți folosi chestii grase la ochi, trbuie să-i ferești cât poți de mult.

Cam atât a fost. Dacă v-am convins puteți intra pe site la ei, au reduceri la toată gama și zic că merită.

O duminică fabuloasă vă doresc!

 

* Review-ul meu face parte din campania lansată de Buzzstore.

#BUZZHydraVegetal #YvesRocherRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *