De unde îți poți cumpăra haine faine cu buline și cum le poți purta

Răsfoiam zilele acestea un articol de prin 2015 despre hainele care au print cu buline și mă amuzam pe seama faptului că în acel an spuneau că bulinele sunt în trend. Suntem în 2018 și am senzația că de fapt bulinele sunt și mai mult pe val.

Dacă văd pe cineva pe stradă îmbrăcat dar mai ales încălțat în ceva care are buline, de mari sau de mici dimensiuni, mă uit cu admirație și parcă jinduiesc și eu la acel produs. Am o rochie cu buline, făcută de mine acum 2 ani, pe care o port cu mare drag mereu și mereu e admirată și sunt întrebată de unde este cumpărată.

Am reușit să pun mâna pe o jachetă Adidas cu buline care e de mare efect. Am râvnit mult modelul de sneakers cu buline de la Adidas, modelul ”polka dots” din colecția William Pharell. Din păcate a fost colecție limitată și nu mai sunt de găsit.

Ce să mai, îmi plac bulinele și sunteți de acord că nu sunt singura.

Așa că, m-am gândit că ar fi frumos să caut pentru voi prin online și să vă dau câteva ponturi despre ce haine, fie că sunt bluze, pantaloni sau fuste, se găsesc în magazinele de pe la noi sau chiar de la designeri, de ce nu.

1.  Am să încep cu câteva produse de designer, marca Rad Playground. Mie îmi plac foarte mult. Fotografiile sunt preluate de pe pagina de facebook a brandului. Mulțumesc.

      

Știu, sunt minunate.

2. Continui cu o pereche de pantaloni super funky, dar și destul de scumpi. Oricum, pe site-ul celor de la Closet 13 merită să aruncați un ochi.

3. Am găsit multe produse chiar și la Zara. Merită să încercați.

  

4. Mohito are câteva lucruri drăguțe cu buline, nu chiar pe stilul meu dar prețurile sunt foarte avantajoase.

Această fustă, de exemplu, costă doar 30 lei.

 

Am mai găsit câteva produse, deși puține, prin magazinele multibrand, adică Zoot și Answear.

 

Aș vrea să vă arăt și cât de versatile pot fi bulinele și că ele pot fi combinate atât cu dungi, cât și cu printuri florale. Evident, pentru cele mai curajoase dintre voi.

Am pus și câteva imagini pentru inspirație, să vedeți câte combinații puteți face și să nu vă speriați că dacă aveți un articol cu buline pe voi, nu mai e loc și pentru altele în aceeași ținută.

Încă un pont, hainele cu buline sunt pentru orice siluetă. Da, o spun tare. E drept că poate pentru cele care nu au chiar un corp atletic e bine să se evite bulinele de mari dimensiuni. Dar asta nu înseamnă că bulinele mici nu sunt potrivite. Chiar vreau să vă încurajez și să vă spun că bulinele au efectul de a ascunde mici imperfecțiuni ale siluetei.

     

Poate vă întrebați de ce nu am pus și încălțăminte și/sau accesorii. În căutările mele am găsit multe lucruri faine, dar care merită articol separat. Deci voi reveni cu un articol cu tema încălțămintea cu buline.

Pe final vă las cea mai faină ținută cu buline și să vă spun că bulinele nu au vârstă.

Dacă v-a plăcut acest articol sau vi s-a părut util, m-aș bucura tare mult să dați subscribe aici pe blog și like paginii de facebook stil de mamă, adică AICI.

4 comments on “De unde îți poți cumpăra haine faine cu buline și cum le poți purta”

 1. Nico says:

  Ce interesant, Laura! Mie bulinele imi par asa…elegante :).Gata, le bag si la mine in garderoba. Foarte simpatice sugestiile tale!

 2. Simona says:

  Super arata toate! Eu caut o rochie maro cu buline, gen Julia Roberts in Pretty woman❤️

 3. Laura says:

  Să știi că am văzut undeva. Stai să caut și revin cu mesaj aici. Fii pe fază, te rog.

 4. Laura says:

  Heeei, Nico, mă bucur că-ți plac. Daa, bulinele pot fi și elegante, și casual. Sunt foarte versatile, cum spuneam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *