După 5 ani, Love Yard Sale continuă…

La începutul lunii noiembrie am sărbătorit împreună cu iubitorii de yard sale 5 ani de Love Yard Sale.

Aproape că nu-mi vine să cred, este de-o seamă cu Mia mea.

De cele mai multe ori mă gândesc că nu e meritul meu pentru că Love Yard Sale este aici. Pur și simplu acest lucru se datorează oamenilor, celor care au venit să-și pună la bătaie garderobele personale și celor care au venit să le descopere. 

Nu e lucru ușor, știu asta, mai ales dacă acei oameni au familie sau copii sau au un job solicitant și singurul lucru pe care și-l doresc în weekend este să zacă, nu să-și rupă o zi sau chiar două din sfârșitul de săptămână.

Dar recunosc că mi se umple inima de bucurie când văd nerăbdarea pe chipurilor celor care așteaptă să termine fetele de aranjat standerele pentru a vedea primii ce frumuseți au adus. După 5 ani, mă încântă să văd forfota și buna dispoziție. Îmi place că toată lumea este deschisă la socializare, lucru care duce de cele mai multe ori la prietenii și relații, dar și la negocieri. 

Îmi place să văd și eu standerele frumos aranjate și să descopăr hainele sau obiectele frumoase de care fetele s-au îndurat să se despartă. Îmi place să observ emoția pe care o au acele participante care vin pentru prima oară la târg să expună. Mă amuză cum, uneori, se dispută locurile – deși acestea se trag la sorți – crezând că unele poziții sunt mai bune în defavoarea altora. Sunt fericită că cele mai mari televiziuni din țară – ProTV, Prima TV, Digi, Antena 1 – au venit să filmeze materiale despre Love Yard Sale. Iar acesta nu e un lucru de ici, de colo.

Oamenii, cuplurile, femeile de toate vârstele, copii și căței, vin cu o reală plăcere în vizită la Love Yard Sale. Acesta e cel mai frumos lucru care putea să se întâmple în cei 5 ani.

Desigur că au fost și vor fi multe momente și neplăcute. Faptul că s-au furat din lucrurile expozantelor – inclusiv mie – și chiar din cadourile oferite anul trecut la aniversare. Faptul că unele din participante nu reușesc să respecte un minim de reguli cu care sunt de acord la înscriere, faptul că unele dintre participante nu sunt atente la pregătirea articolelor descoperind de-a lungul edițiilor încălțăminte care nu era curățată sau lucruri cu defecte. Empatizez din plin cu cele care nu reușesc să vândă atât cât și-ar fi dorit. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care acum vreo 2 ani am început să fac selecție la înscriere în funcție de produsele pe care vor să le aducă fetele la târg.

Pe 4 noiembrie Love Yard Sale a împlinit 5 ani.

Mâine și poimâine, adică pe 23 și 24 noiembrie, este din nou târg.

Mai jos am selectat doar câteva din multele produse care mi-au plăcut. Pozele au fost trimise de expozante la înscriere și le mulțumesc. Cu aceste produse sper să vă fac poftă de Love Yard Sale și, dacă nu ați făcut-o până acum, veniți să vedeți cum se întâmplă o ediție de târg la mansarda de la Coppers Pub.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: Acest articol a fost scris înaintea ediției aniversare. Dar din motive personale nu am reușit să-l public. De aceea, aș vrea să aduc mulțumiri sincere celor care frecventează acest târg și prietenilor noștri parteneri care au oferit premii la aniversare: Atelierul de Pânză, Loncolor, Nemira șiAskona. Niște nume importante, zic eu.

 

La mulți ani, Love Yard Sale! 

Evenimentul pe facebook de mâine și poimâine este AICI.

Târgul va fi deschis vizitatorilor între 11.30 – 17.30 și va fi la mansarda de la Coppers Pub.

Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *