Am fost la Cloud number 9 și am găsit 5 branduri să vă recomand pentru luna NOIEMBRIE

Atenție! Acesta nu este un articol de citit dacă țineți la bugetul familiei!

Duminica trecută (10 noiembrie) a fost una din puținele dăți când am putut să dau și eu o fugă la un eveniment care reușește să adune branduri românești în același loc: Cloud number 9. Din păcate nu am fost foarte impresionată, adică foarte puține branduri prezente au reușit să-mi capteze cu adevărat atenția.

Deși…

În ultima vreme parcă a dat strechea peste mine. Îmi vine să cumpăr încontinuu. Verbul „a vrea” pare că-mi guvernează planeta în această perioadă.

Dupa ce mi-am comandat online câteva chestii care nu au fost chiar ieftine, abia ce au sosit și următorul impuls a fost să butonez din nou site-urile preferate să văd ce aș mai putea comanda. Și nu doar online mi se întâmplă. Zilele trecute am fost să caut prin magazine ceva pentru Eva și am plecat cu o bluza tot pentru mine.

Da, știu, s-a dus naibii treaba cu shoppingul responsabil și traiul conștient. 

Fie vorba între noi, abia aștept să vină Love Yard Sale, să descopăr acele comori pe la standerele participantelor.

Revenind la târgul Cloud number 9, care a avut loc pe 9 – 10 noiembrie, la Mall Vitan din București, aș vrea să vă fac 5 propuneri pentru această lună noiembrie. Am ales 5 branduri românești de la care eu cumpăr și port. Și vi le recomand și vouă.

  1. Boolina

Încep cu o bluză de la Boolina. Mă știți deja că sunt fan. După ce am scris AICI pentru prima oară despre Raluca și hainele ei, m-am îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă Boolina.

Bluza aceasta cu oase încă nu am reușit s-o cumpăr, dar e prima pe listă.

 

2. Kardelia

În imediata apropiere a standului Boolina mi-au făcut cu ochiul niște chestii lucrate și colorate. Am descoperit niște minunății făcute de Kardelia, cea care face pături, perne și burlane din ochiuri din alea imense.

Mi-a plăcut mult aceasta pe turcoaz, dar sunt multe culori faine.

3. Underblacked

Underblacked este următorul brand pe lista de noiembrie. Sunt câteva articole unisex, în stilul celor de la Vagabond, foarte faine și merită atenția.

Vesta din imagine este cu față dublă, adică poate fi purtată pe ambele părți. Eu mi-am luat niște pantaloni cool. (V-am zis că nu mă pot abține)

 

4. The Black Sheep

De The Black Sheep știu demult.Cel mai probabil că și voi ați auzit de acest brand cu haine neconvenționale pentru copii. Dar iată că am avut surpriza să descopăr și câteve piese pentru adulți, cum e salopeta din imagine super cool. Și partea faină e că există și varianta pentru copii, asta dacă vrei să te îmbraci la fel cu kinderul tău.

 

5. The F Factor Concept Shop

Un alt brand care m-a tras de mâneca este F Factory Shop. Este un brand care imprimă mesaje haioase și inteligente pe tricouri și hanorace. De aici nu mi-am cumpărat încă nimic. Dar sigur voi lua ceva în curând. :))

 

Și încă ceva ce mi-a plăcut la acest brand și am rezonat cu el, F Factor crede în haine sustenabile motiv pentru care crează tricouri de cea mai bună calitate, produse exclusiv din bumbac 100% organic cu brandul Stanley/ Stella.

Cam acestea ar fi recomandările mele pentru luna noiembrie. Ne apropiem cu pași repezi de sărbători așa că (eu cred cu tărie) că merităm și noi, fetele/femeile câte ceva bun, de calitate.

Dacă ți-au plăcut recomandările mele pentru luna noiembrie, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *