Educație pentru succes, un eveniment offline mult așteptat de părinți

Viața de părinte

M-am poticnit de multe ori.

În cei 11 ani de maternitate nu cred că nu a existat zi să nu mă îndoiesc de mine, să mă întreb dacă e bine ce am făcut pentru copil, dacă am făcut alegerea potrivită, dacă e ok să procedez așa, să-i spun asta? Dacă, dacă, dacă…

Și cred că nu sunt singurul părinte care se întreabă asta, unii poate mai des sau mai rar decât mine. Dar cred că orice părinte cu mintea întreagă are astfel de momente.

Și-n multe din aceste momente îmi apărea în cale răspunsul, fie sub forma unui articol scris de un specialist, fie sub forma unei mărturii a vreunui alt părinte, fie sub forma unui eveniment la care eram invitată să particip.

În calitate de blogger am avut ocazia să fiu prezentă la multe conferințe ce aveau ca temă educația copiilor și de fiecare dată aflam câte ceva nou sau mi se validau unele decizii luate în clipe de incertitudine.

EDUCare – Educație pentru succes

Iată că după 2 ani de pandemie și război aproape de noi, pe 21 – 22 mai 2022, se întâmplă un eveniment offline pe care e păcat să-l ratați.

Evenimentul reunește specialiști în psihologie, medici, oameni de știință, specialiști în educație care abordează în prezentările lor multiplele fațete ale succesului în relația cu copiii.

Succesul și-a schimbat mult definiția în ultimii doi ani, pentru fiecare dintre noi. Ca părinți care am trecut printr-o pandemie, ducând copiii la școala online și educându-i între două ședințe de zoom, ne-am redefinit cam toate conceptele care, însumate, formau imaginea succesului în viață, pe care ni-l doream pentru noi și copiii noștri.
Am (re)învățat să prețuim relațiile, sănătatea fizică și mintală, tehnologia, libertatea, comunitatea. Am început să ne raportăm diferit la bani, educație, stimă de sine, toleranță, informație sau viitor. Și a fost nevoie de o pandemie și de un război la granițele noastre, pentru a realiza că dincolo de propriile definiții date succesului, adaptabilitatea este o componentă importantă în alchimia lui.“
– spune Petruța Tașcă, Managing Partner Mozaic Media, organizator al evenimentului.

Sănătatea mintală a copilului, o cale către evitarea dependențelor, Valoarea banilor, valoarea lucrurilor, Știinta relațiilor, Amintiri din viitor: copiii si tehnologia viitorului – sunt câteva dintre temele abordate în prima zi a conferinței, în timp ce în a doua zi de eveniment se va vorbi despre Plictiseală, între pericol și muză creatoare, Educație pentru sustenabilitate, Importanța lecturii în copilărie, Cum educăm stima de sine a copiilor sau Educația pentru toleranță și diversitate, dar și despre Știrile false și cum ne învățăm copiii să le combată. 

Găsiți aici agenda completă a evenimentului și detalii despre speakeri.

Moderatorul conferinței Educație pentru succes este Alex Zamfir, blogger și fondatorul The Funny Brand.

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe Myticket.ro. 30% din încasările pentru bilete se redirecționează către Asociația Magic, organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

Și SURPRIZA

Pe paginea de facebook dedicată blogului Stil de mamă puteți câștiga 4 invitații la eveniment!

Ultima postare de acolo e despre pașii pe care trebuie să-i faceți pentru a intra în acest giveaway.

Multă baftă și să ne vedem cu bine la evenimente fizice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *