Ghid cu stări de bine și idei de purtat aceeași eșarfă în 3 feluri diferite

Cei care mă cunosc știu că atunci când vine vorba de haine îmi place să inventez.

Mă joc cu ele, le schimb destinația inițială, fac din bretelele de la geantă o curea, ridic fustele sau rochiile într-un colț să le creez asimetrie, pun bluza cu fața-n spate,  uneori și tai. Deci chestii din astea.

La fel s-a întâmplat cu eșarfa de mai jos. O eșarfă din mătase naturală, Marie Nouvelle, ca un proiect de artă aplicată. De la desen, la digital, apoi în print pe țesături și alte accesorii și obiecte de design interior.

Când am despachetat-o, primul lucru pe care l-am făcut a fost s-o rulez și să mi-o leg gen pin-up girl.

Apoi mi-am legat-o a la Jackie Kennedy style. Plus că iar am profitat de ochelăroii mei mari luați de la Love Yard Sale.

Apoi mi-am înfășurat-o la gât așa cum purta John Wayne în westernurile lui.

Și cum mă jucam eu așa cu eșarfa și mă fâțâiam în oglindă, mi-am dat seama de starea mea interioară. Eram într-un good mood. Aveam așa o stare de bine care mă făcea să fiu sprințară și jucăușă.

Dar ce faci când o stare de oboseală, de letargie te dă peste cap?

Rezultă o stare proastă, nu ai chef de nimic, nu ai inspirație, nu ai motivație. Mie așa mi se întâmplă.

Am ajuns la concluzia că inspirația, creativitatea și motivația sunt direct proporționale cu starea de bine interioară. 

Așa că, din când în când, cu toții avem nevoie de un boost de vitamine și minerale. Acesta poate veni ușor din suplimente alimentare. Iar dacă sunt și 100% clean, adică fără prostii de ingrediente, este perfect.

Odată cu minunata mea eșarfă din mătase naturală realizată de Marie Nouvelle am aflat și de produsele BioSUNLine, un brand românesc cu o vechime de 17 ani. Remediile naturale BioSunLine sunt realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, ce conțin ingrediente din surse naturale, de puritate farmaceutică: extracte standardizate, îndulcitori naturali, arome și coloranți naturali (din plante).

Ce fain!

Mai jos sunt doar o parte din produsele marca BioSUNLine, dar pe site la ei o gamă variată de produse pentru o viață sănătoasă.

🌞 Novimun Protect susține ritmul alert de viață cu o formulă complexă ce conține quercetină (un antioxidant puternic ce neutralizează radicalii liberi care ne afectează de la nivel celular). În plus, întărește sistemul imunitar. Fix ce am eu nevoie.

🌞 Imunovita Esential oferă 100% din doza zilnică recomandată de vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a sistemului de apărare a organismului, dar și ale celor nervos și osos. Iar ceva de care am nevoie!

🌞 Neurergin are capacitatea de a îmbunătăți procesul de producere a energiei la nivelul celulei și de a mări eficiența activității intelectuale și fizice.

Au și pentru copii? Vă veți întreba. Da, au.

👧👦🏻👶🏻 Focus Kids BSL va îmbunătăți atenția, concentrarea, capacitatea de înțelegere și de memorare a piciului tău, dacă are mai mult de 5 ani (vârsta recomandată la care se poate începe administrarea acestui supliment alimentar).

👧👦🏻👶🏻 ProbiotiX Forte Kids este o asociere de probiotice cu rol în echilibrarea florei intestinale, complex de vitamine B și zinc, foarte important în susținerea sistemului imunitar. 

👧👦🏻👶🏻 Probiotix Forte Baby, special conceput pentru copii cu vârsta de peste 1 an, conține un amestec de prebiotice, ce favorizează dezvoltarea bacteriilor bune, probiotice și vitamina C naturală din acerola.

Pe voi ce vă ajută să vă creați o stare de bine? Folosiți suplimente alimentare?

 

#BiosunLine #PutereaLuiÎmpreună  #AntreprenoriatRomânesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *