Idei creative românești la început de drum sau 4 sugestii de cadouri pentru sărbători

Vinerea trecută am promovat pe contul meu de Instagram, o ofertă dedicată exclusiv urmăritorilor mei de acolo.

Darul meu era pentru cei care au idei creative sau au un mic business frumos și se află la început de drum, iar eu promiteam să scriu aici, pe blog, despre ei.

Sinceră să fiu așteptările mele nu erau prea mari, dar am avut plăcuta surpriză să-mi scrie 4 oameni, creatori români de frumos.

Așa că mă țin de promisiune și vi-i prezint.

Jucării pentru copii

1. Ghidușel

 

Jucăriile Ghidușel sunt la începutul începutului de drum așa că au nevoie de mare ajutor. Ele sunt jucării 100% din lemn, colorate cu vopsea pe bază de apă ce au acreditări childfriendly.

Jucăriile pot fi personalizate în funcție de dorința clientului – culori sau nume imprimate pe ele. Jucăriile se adresează copiilor de toate vârstele, de la 1-2 ani până la 8 ani. Site-ul este momentan în construcție, dar produsele pot fi văzute și cumpărate din pagina aceasta de Facebook.

Ar mai fi de menționat faptul că fiecare jucărie comandată vine la pachet cu povestea ei cu tot cu ilustrații, realizate de un artist român, în funcție de poveste.

2. Fabrica de ursuleți

Fabrica de ursuleți nu oferă doar o jucărie, ursuleții realizați manual au o poveste specială.

  

Lia, mama ursuleților, livrează povești împreună cu jucăriile și speră ca toți copiii să se împrietenească cu aceștia. Partea frumoasă este că ursuleții nu sunt doar o simplă jucărie făcută cu drag, ci ei vin astfel încât copiii să-i poate asambla singuri, practic vin sub formă de kit.

Ursuleții pot fi văzuți și cumpărați de pe site, de pe pagina de Facebook și/sau Instagram.

Frumuseți pentru femei

3.Koja Concept

Koja Concept este un atelier de marochinărie cu sediul în Iași. Eu chiar am cunoscut acest brand la târgul de design Materia ce a avut loc în București. În momentul în care mi-a scris Lilia, autoarea minunatelor genți, am realizat că de fapt eu știam despre acest brand.

Gențile și rucsacii sunt realizate din piele de înaltă calitate și, așa cum se declară, Koja Concept oferă o soluție pentru aceia care caută și utilul dar și esteticul într-o poșetă.

Livrează peste tot în lume și pot și văzuți pe site-ul acesta, pe pagina de Facebook și urmăriți pe Instagram.

4. Silk-a-porter

În magazinul Silk-a-porter mătasea este ingredientul principal, iar fustele sunt piesele de bază.

Silk-a-porter este un brand 100% românesc, nou pe piața din România iar materia primă este exclusiv din Italia. Dacă îți plac materialele fluide simple sau cu diferite patternuri, oprește-te puțin pe pagina lor de Facebook sau pe site.

Silk-a-porter are și un showroom cochet unde fustele pot fi probate și eventual ajustate.

Acestea sunt cele 4 idei creative despre care am promis să scriu aici. Sper să vă placă și să vă inspire în alegerea unor cadouri inedite pentru sărbători.

Vouă ce vă place? Ați cumpăra ceva?

 

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI, pe Instagram – AICI sau chiar pe Pinterest – AICI. Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *