La mulți ani celei care arată fabulos la 48 de ani!

Are 48 de ani și arată incredibil.

Dar nu numai că arată fabulos, ci chiar e de admirat pentru foarte multe din realizările ei.

Periodic mă apucă să-i ascult muzica, fie că e din anii tinereții cu bandul, fie că sunt piese noi fără trupă. Ascult cu plăcere chiar și lălăielile cu noul ei iubit. Acum este una din acele perioade când în căștile mele se aud melodiile ei. Îmi place mult și nu m-aș sătura vreodată privind-o. Mă inspiră.

Când rămân în pană de inspirație o gugălesc puțin și este imposibil să nu preiau cât de puțin din mood-ul ei în alegerea vestimentației.

Îmi plac toate coafurile ei, am și scris despre asta aici, îmi plac toate outfit-urile ei din concerte sau surprinsă pe străzi. Are 3 copii, o linie de îmbrăcăminte, parfumul propriu și de mai bine de 1 an (cred) și-a luat viața de la capăt cu un alt bărbat mult mai puțin celebru ca ea.

Azi, 3 octombrie, este ziua ei. Ziua lui Gwen Stefani. 

Sun fan? Poate că da, nu știu. Nu-i cunosc chiar toate versurile și nici chiar titlurile melodiilor dar îi recunosc vocea dintr-o mie. Îi recunosc stilul dintr-o privire de-o secundă.

La mulți ani, Gwen Stefani! Poate apuc și eu în viața asta in concert de-al tău, numai să fie pe aici prin Europa.

Toate fotografiile sunt luate de pe Pinterest.

2 comments on “La mulți ani celei care arată fabulos la 48 de ani!”

  1. Nico says:

    Laura, m-ai dat gata cu articolu asta! Te vad exact asa cum ai spus aici! Si da, stilul tau are ceva din Gwen si imi place ff mult! Esti cool!

  2. Laura says:

    Mulțumesc, Nico! Sunt măgulită. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *