Povestea lui Rapunzel continuă…într-un serial animat “O poveste încâlcită”

Voi ce vedeți când vă uitați la imaginea alăturată?

Răspunsuri sunt multe dar sigur nu e răspunsul pe care-l aștept eu.

Hai să vă întreb: ce reprezintă burlanul roșu în imaginația unei fetițe de 3 ani? Poate fi un șarpe sau un vierme imens, poate fi un tobogan, o chestie dulce de mâncat sau poate fi chiar un tub riflat.

Dar mai bine vă ajut, răspunsul corect este părul lui Rapunzel.

Cam în jurul vârstei de 3 ani Eva a început să se uite la filme pe dvd-uri. Unul din filmele sale preferate a fost și încă este Rapunzel sau, mai exact, O poveste încâlcită. În vara lui 2014 am mers pe terasă la Fabrica și a exclamat uluită „Uite, mami, părul lui Rapunzel”. Eu priveam în toate părțile și nici că mă prindeam la ce se referă până când mi-a arătat burlanul roșu. Unde mai zburdă și mintea copiilor!

Mia a început să se uite la filme nițel mai devreme. Ăsta e riscul cu al doilea copil, aia e. Între timp a început și ea să o cunoască pe Rapunzel. Nu vă spun ce jocuri inventează ele în casă, își leagă eșarfele mele cele mai lungi de cap, se cocoață pe dulapul lor preferat și de acolo începe povestea lor din turn. Evident, eu sunt mama vrăjitoare iar ta-su e prințu.

Dar mai bine să vă povestesc despre vestea bună pe care Eva a aflat-o săptămâna trecută la Digital Parents Talk. Disney Channel va difuza premiera Serialului O poveste încâlcită, o serie animată pentru copii, adolescenți și familiile lor, bazată pe filmul de lung metraj cu același nume.

Primul episod e azi, 2 octombrie, de la ora 17.00, pe Disney Channel.

Eva ar dori să-l vedem împreună cu voi pentru că noua serie de animație ne-o prezintă pe Rapunzel, aceeași zăpăcită și curajoasă fată care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei și cu regatul pe care îl conduce. O vor însoți pe Rapunzel în călătoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și un nou personaj, Cassandra, o slujnică puternică, care devine confidenta lui Rapunzel.

Îmi spuneți, vă rog, dacă v-a plăcut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *