Lumină de iarnă în decor minimalist / 8 imagini favorite

Eu sunt o ființă solară, drept urmare cu lunile de iarnă nu mă împac prea bine. Zăpada îmi place, îmi place când ninge, îmi plac fulgii de nea care se topesc pe căldura pielii, îmi place atunci când este Crăciunul. Dar trebuie să recunosc că-mi place mai mult s-o privesc stând la căldura intimă a casei.

Săptămâna aceasta a nins în București și a fost fix cât trebuia, nici prea mult cât să ne luptăm cu nămeții și nici prea puțin cât să se transforme totul într-o mare fleșcăială. A nins cât să se depună un strat care a acoperit griul străzilor, a fost rece cât să nu se topească instantaneu și am avut parte și de un strop de soare.

Lumina de iarnă are ceva special, e mai intensă dar strălucitoare, puțin mai rece dar crează o atmosferă aparte mai ales atunci când se reflectă într-un interior. Zilele trecute răzbea prin gemulețul de la mansarda casei unde am eu jobul o fâșie de lumină puternică solară. Se răsfrângea într-un mod aparte pe biroul meu. Nu am reușit să fac poză, dar mi-a plăcut atât de mult încât m-a dus cu gândul la câteva decoruri minimaliste.

Am ales 8 imagini care mi-au plăcut mie cel mai mult, cu lumină de iarnă în decor minimalist, că tot am declarat ianuarie o lună minimalistă.

O să vă cam bat la cap cu asta.

Minimalismul meu e despre liniște și timp ori aceste imagini la asta mă duc cu gândul. Din perspectiva mea ca mamă aceste două lucruri sunt un lux în rutina agitată de zi cu zi.

Până o să arate la mine acasă ca-n imaginea de mai sus e cale lungă. De fapt când ai copii e puțin probabil să existe o astfel de încăpere, eventual s-o ții sub cheie. Momentan îmi desfăt privirile.

Și ultimele 4 imagini cu lumină de iarnă minimalistă.

 V-au plăcut? Voi cum simțiți acest minimalism?

PS: Imaginile sunt preluate de pe Pinterest (dar nu am putut găsi sursa exactă) și unele de pe Daily Dream Decor.

3 comments on “Lumină de iarnă în decor minimalist / 8 imagini favorite”

 1. Margeluta says:

  Sunt superbe imaginile, imi plac in special ultimele doua. Dar sa fim realiste, o casa locuita, in care traiesc si copii, eventual un caine sau o matza, nu va arata in vecii vecilor asa de curata si ordonata! Astea-s doar decoruri pentru poze si atat! 🙂

 2. Laura says:

  Categoric, asta și spun în articol că nu aș putea avea așa casă cu copii în ea.
  Dar lumina o poți vedea oriunde și oricând, chiar și pe pereții blocului.
  Te mai aștept pe aici.

 3. Margeluta says:

  Ah, cat mi-am dorit sa am asa lumina in casa, perfecta pentru fotografiat (si postat pe Instagram si pinterest :))) ! Nu stiu cum se face, dar mereu am locuit “in spate”, unde lumina greu patrunde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *